ماهان شبکه ایرانیان

گوشت بوقلمون را چگونه مزه دار کنیم؟

گوشت بوقلمون یکی از پر خاصیت ترین گوشت های سفید است که ممکن است مزه دار کردن آن برای شما هم کمی مشکل باشد. در ادامه یک روش عالی برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون را به شما آموزش می دهیم

گوشت بوقلمون را چگونه مزه دار کنیم؟

مواد لازم برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون

پاپریکا (فلفل دلمه ای قرمز خشک شده): 100 گرم

فلفل سیاه: 50 گرم

انبه خشک شده: 50 گرم

پونه: 50 گرم

سیر خشک: 100 گرم

پیاز خشک: 50 گرم

آویشن خشک: 100 گرم

نمک: 50 گرم
 

بیشتربخوانید:

فواید و مضرات مصرف گوشت بوقلمون

 
 
 

مزه دار کردن گوشت بوقلمون
مزه دار کردن گوشت بوقلمون,گوشت بوقلمون را چگونه مزه دار کنیم؟

بیشتربخوانید:

با گوشت چه بخوریم چه نخوریم؟

 

برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون، ابتدا تکه‌های بوقلمون را با روغن مایع یا روغن زیتون کاملا چرب کنید.

سپس آن‌ ها را با ادویه مخصوص پخت بوقلمون بپوشانید.

روی ظرف حاوی بوقلمون را با سلفون بپوشانید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان