گوشت کبک لذیذ و خوش طعم است. فواید گوشت کبک از نظر درمانی قابل توجه می باشد و به همین دلیل با وجود کمیابی این گوشت، بسیاری از افراد تمایل به استفاده از آن در برنامه غذایی دارند در ادامه شما را با خواص گوشت کبک آشنا خواهیم کرد بنابراین تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مهمترین خواص گوشت کبک و فواید خوردن آن
قبل از آشنایی با خاصیت های گوشت کبک ابتدا با ویژگی های متفاوتی از این حیوان آشنا شوید. کبک از گروه ماکیان است که در آن خصوصیات پرندگان وحشی شکاری جمع آوری شده است. بسیاری از کسانی که طعم گوشت کبک را چشیده اند، معتقدند این گوشت از نظر طعم بسیار ممتاز است و نسبت به مرغ، شترمرغ و بوقلمون طعمی لذیذتر و بهتر دارد.
همزمان با خوردن این گوشت کم چرب، جذب سریعی از آن در بدن رخ می دهد. اگر به رستوران لوکس در شهر رفته باشید برای سفارش این غذا باید مبلغ هنگفتی پرداخت نمایید.
پرورش کبک به مراتب از پرورش شترمرغ حساس تر است. چون این پرندگان در محیط هایی با کمترین استرس زندگی می کنند. این موضوع شرایط و محل نگه داری آن ها را با ویژگی های خاصی همراه می سازد.
گوشت کبک منبع غنی برای تامین پروتئین می باشد. از این رو می تواند جایگزین خوبی برای کربوهیدرات و یا حتی گوشت مرغ باشد. طعم لذت بخش این حیوان از تکاپوی فراوان آن نسبت به سایر ماکیان ناشی می شود.
- گوشت کبک دارای طبیعتی گرم است و به سرعت هضم می گردد. طب سنتی این طبع گرم را بسیار پیشنهاد می کند.
- گوشت کبک خواص زیادی در درمان واکنش های سرمایشی و گرمایشی بدن دارد. به گونه ای که سبب برطرف شدن تب در بدن می شود.
- از نظر چربی در حد پایینی قرار دارد و به همین دلیل برای سلامت قلب و عروق مفید بوده است.
- منبع خوبی از نظر داشتن پتاسیم است و این موضوع به حد اعتدال فشار خون در بدن کمک می کند.
- برای تقویت قوای جنسی می توان از خواص گوشت کبک بهره مند شد.
- این گوشت به شما قدرت فوق العاده بدنی می بخشد و استقامت شما را بالا می برد.
- برای تقویت عصبی و حل مشکلات اعصاب می توان از گوشت کبک استفاده کرد.
- در اکثر بیماری ها با مصرف گوشت کبک، دوره بهبودی زودتر کامل می شود.
- با مصرف گوشت کبک می توان سطح کمتری از اسید اوریک را در بدن تولید کرد. این مسئله به کارکرد بهتر کلیه منجر می شود و عملیات دفع سموم بدن را سرعت می بخشد.
- درمان خوبی برای بی خوابی است.
- علاوه بر گوشت کبک، می توان از جگر خام، مغز سر، بیضه و … سایر قسمت های این حیوان استفاده کرد. در واقع این مصارف فواید گوشت کبک را بیش از قبل آشکار می کند. این قسمت ها در تقویت چشم، لاغری، درمان صرع، بهبود و هپاتیت ب و ….کاربرد دارد.
- استحکام و تقویت عضلات را به دنبال دارد.
- بدن را در برابر عفونت های تنفسی محافظت می کند.
گوشت کبک منبع خوبی از کالری را در اختیار شما می گذارد اما منبع خوبی برای آهن نیست و به نسبت گوشت های دیگر آهن کمتری دارد. در این گوشت باید به دنبال تغذیه از ویتامین هایی چون منیزیم، فسفر، گوگرد، آهن و کلسیم باشید.
این گوشت گرچه چربی کمتری نسبت به سایر گوشت ها دارد اما در واقع مصرف زیاد آن به دلیل داشتن چربی های اشباع در افراد دارای چربی خون پیشنهاد نمی شود.
طبع گرم از فواید گوشت کبک است. بنابراین بهتر است برای تعدیل دما آن را با مواد و خوراک سردی چون ترشی نوش جان کنید. این اجتناب مخصوصاً در هوا و مزاج گرم باید بسیار مورد توجه قرار بگیرد.
فواید دیگر گوشت کبک بر سلامت بدن
گوشت کبک از فواید دیگری نیز برخوردار است و نقش مهمی در سلامت بدن ایفا می کند به همین خاطر در ادامه مطلب شما دوستان عزیز را با دیگر فواید آن آشنا خواهیم کرد.
رفع ضعف عمومی بدن و درد مفاصل :
اکثر ورزشکاران به منظور تقویت نیرو جسمانی و افزایش استقامت خود از این ماده غذاییی کمک می گیرند و همچنین می توانید به منظور کاهش دوره نقاهت بیماری ها نیز از گوشت کبک استفاده کنید.
تقویت حافظه :
از دیگر فواید بی نظیر گوشت کبک تقویت و بهبود حافظه می باشد از این رو، اگر شما دوستان عزیز به دنبال روشی جهت تقویت حافظه تان هستید یهتر است به جای استفاده از گوشت پرندگان دیگر از گوشت کبک استفاده نمایید.
پیشگیری از پوکی استخوان :
پوکی استخوان از مشکلات بسیار شایع در بین اکثر افراد می باشد که به منظور جلوگیری از پوکی استخوان می توانید از این گوشت استفاده کنید زیرا بدن را مقاوم می کند.
بهبود بینایی :
از دیگر خواص بی نظیر گوشت کبک تقویت بینایی است به همین دلیل در بین اکثر افراد مصرف آن طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است.
جلوگیری از ایجاد عفونت های تنفسی :
استفاده از این گوشت سبب محافظت از بدن در مقابل عفونت های تنفسی می شود و همچنین از مبتلا شدن به اکثر عفونت های تنفسی پیشگیری می کند.
فواید گوشت کپک پرورشی
برخلاف تصورات اکثر افراد، فواید گوشت کبک پرورشی کمتر از نوع وحشی آن نیست زیرا در تغذیه این پرنده از مواد طبیعی استفاده می شود از این رو، گوشت آن طعم و بوی طعمی داشته و همچنین دارای مواد معدنی فراوانی می باشد که دارای مقادیر فراوانی پتاسم می باشد و فسفر، منیزیم، کلسیم، گوکرد و آهن موجود در گوشت کبک به تامین نیاز بدن کمک می کند.
امیدواریم در این مطلب اطلاعات کافی درباره فواید گوشت کبک در اختیار شما علاقه مندان قرار داده باشیم. اگر به دنبال جایگزینی مناسب برای گوشت کم چرب هستید، از این گزینه در برنامه تغذیه خود استفاده کنید. شما عزیزان می توانید برای آشنایی با خواص گوشت بوقلمون بر روی لینک کلیک و از مطالب مرتبط در مجله آرگا دیدن فرمایید.