طرز تهیه هواری مرغ غذای مخصوص بندرعباس

هواری مرغ یکی از غذا های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است غذا های سنتی جنوب کشور است و طرز تهیه هواری مرغ بسیار ساده و راحت است فقط کافی است طبق مراحل تهیه آن پیش بروید تا آن را تهیه و نوش جان کنید.

طرز تهیه هواری مرغ غذای مخصوص بندرعباس

همانطور که گفته شد هواری یا هووری اصالت آن مختص بندر عباس می باشد که جزو غذاهای پرطرفدار است و دارای انواع مختلفی دارد  که با مرغ یا ماهی با برنج به شکل دمی پخته می شود که موارد مورد نیاز آن بسته به سلیقه تان دارد، در ادامه مطلب طرز تهیه هواری مرغ را به صورت کامل به شما عزیزان آموزش خواهیم داد در مطلب قبلی دستور تهیه دو غذای اصیل ایرانی ته چین فیروز کوهی و شاه میگو را به شما دوستان آموزش دادیم که امیدواریم به خوبی با نحوه پخت آشنا آشنا شدید. اگر شما عزیزان باز به دنبال غذای ایرانی بسیار خوشمزه و ساده هستید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید و امیدواریم از مطالعه این مطلب نیز نهایت لذت را ببرید.

نحوه تهیه هواری مرغ

مواد لازم

  • مرغ خرد شده : هشتصد گرم
  • برنج خیسانده : سیصد گرم
  • سیر : دو حبه
  • پیاز متوسط خرد شده : یک عدد
  • فلفل سبز تند خرد شده : دو عدد
  • گوجه فرنگی درشت نگینی شده : یک عدد
  • ادویه پلویی : یک قاشق غذا خوری
  • هل سبز : دو عدد
  • زردچوبه : یک قاشق چای خوری
  • پودر زیره سبز : یک قاشق چای خوری
  • گشنیز ساطوری : سه قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

دستور ساخت هواری مرغ

طرز تهیه حواری مرغ با طعم عالی

در روش تهیه هواری مرغ ابتدا داخل یک قابلمه مناسب چهار قاشق غذا خوری روغن ریخته  سپس پیاز ها را داخل آن به مدت پنج دقیقه تفت داده و اجازه دهید سبک و نرم شوند.

  •  چکاد بام
  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی

در این مرحله از نحوه تهیه هواری مرغ به آن سیر و مرغ افزوده و به مدت پنج دقیقه دیگر روی حرارت معمولی تفت داده و بعد به آن ادویه جات افزوده  را هم بزنید.

حالا بعد از یک دقیقه فلفل سبز، گوجه فرنگی و نمک بیفزایید و بعد برنج آب گرفته را داخل غذا ریخته و به اندازه ای که یک بند انگشت آب رو برنج را بگیرید به آن آب اضافه کنید و پس از بخار شدن آب برنج حرارت کم کرده و در ب آن را ببندید

در مرحله پایانی از نحوه تهیه هواری مرغ به مدت سی دقیقه اجازه دهید برنج دم بکشد و با ماست، سزی و ترشی بندری آن را نوش جان کنید.

نکات تکمیلی تهیه هواری مرغ

  • به هیچ وجه ماست و ترشی را با هم استفاده نکنید زیر منجر به بروز لک و پیس خواهد شد.
  • می توانید از بال مرغ کبابی به جای مرغ در تهیه این غذا استفاده کنید.
  • شما می توانید گوجه فرنگی ها رنده کنید اما اگر آن ها را خرد می کنید بهتر است پوست آن ها بگیرید.
  • هواری از انواع غذاهایی می باشد در استان های جنوبی و حتی کشورهای حوزه خلیج فارش پخته می شود.

طرز تهیه هواری مرغ با طعم بی نظیر

امیدواریم از مطالعه مطب گفته شده نهایت بهره را برده باشید و با طرز تهیه هواری مرغ به خوبی آشنا شده باشید تا بتوانید به راحتی آن را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان نوش جان کنید، در پایان به شما همراهان عزیز پیشنهاد می کنیم در صورت تمایل جهت مشاهده دستور تهیه انواع غذا با مرغ می توانید روی لینک کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان