طرز تهیه کاستارد برنجی, دسری با طعم لذیذ و دلچسب

کاستارد برنجی دسر خوش طعمی که می توانیم حتی آن را برای وعده افطار در ماه رمضان درست کرد. در این مطلب با طرز تهیه کاستارد برنجی آشنا شوید.

طرز تهیه کاستارد برنجی, دسری با طعم لذیذ و دلچسب

کاستارد برنجی همچون ترافل خرما و رنگینک مجلسی از دسرهای مقوی می باشد که محبوبیت زیادی دارد. این دسر را می توان به راحتی و با مواد ساده در دسترس درست کرد و از طعم فوق العاده آن لذت برد. در ادامه با طرز تهیه کاستارد برنجی آشنا شوید و به آسانی آن را درست کنید و نوش جان بفرمایید.

طرز تهیه کاستارد برنجی خوشمزه

 مواد لازم

  • شیر: 1 پیمانه
  • دارچین: 1 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 1/3 پیمانه
  • وانیل: 1/8 قاشق چای خوری به صورت خالص
  • کشمش پلویی: 1/3 پیمانه
  • خامه صبحانه: نصف پیمانه

طرز تهیه کاستارد برنجی خوشمزه

برای درست کردن این دسر در ابتدا باید قابلمه ای تهیه کرده و داخل آن برنج و آب را برزید. پس از آن برنج را به صورت کته پخته کنید. منتظر بمانید تا آب برنج کاملا خشک شود. سپس با چنگال برنج را به صورت له کرده در آورید.

  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی
  •  بلیط کیش

در این مرحله باید در ظرفی شکر، تخم مرغ و وانیل را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید. باید مخلوط شما کرم رنگ شود. در ادامه خامه را به ظرف خود افزوده و با مواد ترکیب کنید. حال نوبت اضافه کردن شیر می باشد پس از افزودن آن مواد را با لیسک به خوبی هم زده تا بکدست و کاملا ترکیب شده باشند.

سپس کشمش را با برنج و نصف قاشق غذا خوری دارچین ترکیب نمایید. این ترکیب را به مواد آماده شده طی مرحله قبل بیفزایید. حالا قالب را آماده کرده و فر را روشن کنید تا گرم شود. مواد را درون قالب ریخته و  داخل فر با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت و نیم  قرار داده تا آماده شود.

توجه داشته باشید که وقتی 1/3 از پخت کاستارد برنج گذشت مابقی دارچین را روی آن ریخته و مجددا داخل فر برگردانید تا بپزد.پس از اینکه زمان گفته شده برای پخت گذشت، دسر شما آماده است نوش جان بفرمایید.

دستور تهیه کاستارد برنجی

امیدواریم این مطلب توجه شما را به خود جلب کرده باشد، همراهان عزیز برای مشاهده انواع دسر دیگر می توانید روی لینک آن کلیک نمایید و مطالب بیشتری را مشاهده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان