ماهان شبکه ایرانیان

شیرین‌کننده‌های مصنوعی و خطر ابتلا به سرطان

یافته‌ها نشان می‌دهد افرادی که مقادیر بیشتری (معمولاً ۷۹ میلی‌گرم در روز) شیرین‌کننده‌های مصنوعی مصرف می‌کنند، ۱۳ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار دارند.

پژوهشگران فرانسوی دریافتند برخی از شیرین کننده‌های مصنوعی خطر ابتلا به سرطان را تا 13 درصد افزایش می‌دهند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، کارشناسان مؤسسه ملی تحقیقات بهداشتی و پزشکی فرانسه و دانشگاه سوربن پاریس رژیم غذایی و سلامت 100 هزار نفر را در طول هشت سال پیگیری کردند. آن‌ها دریافتند که خطر ابتلا به سرطان در افرادی که به طور منظم شیرین کننده‌های مصنوعی مصرف می‌کنند، به میزان قابل توجهی بیشتر است.

بالاترین خطر برای شیرین کننده‌های آسپارتام و آسه سولفام-K مشاهده شد که هر دو در انگلیس در محصولاتی مانند ماست و حتی پنیر استفاده می‌شوند. یافته‌ها نشان می‌دهد افرادی که مقادیر بیشتری (معمولاً 79 میلی‌گرم در روز) شیرین‌کننده‌های مصنوعی مصرف می‌کنند، 13 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار دارند.

در حالی که این نتایج نیاز به تکرار در سایر گروه‌های مقیاس بزرگ و مکانیسم‌های اساسی دارند که توسط مطالعات تجربی مشخص شده‌اند، اما آن‌ها بینش‌های مهم و جدیدی را برای ارزیابی مجدد مداوم شیرین‌کننده‌های افزودنی غذا توسط سازمان ایمنی غذای اروپا و سایر آژانس‌های بهداشتی در سطح جهان ارائه می‌کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان