طرز تهیه ترشی گیلاس خوش طعم با ۳ روش متفاوت

در این مطلب شما را با طرز تهیه ترشی گیلاس و نکات طلایی تهیه آن آشنا خواهیم کرد تا بتوانید این ترشی را در خانه تهیه کرده و از خوردن آن در کنار غذاها لذت ببرید.

طرز تهیه ترشی گیلاس خوش طعم با 3 روش متفاوت

ترشی یکی از مهم ترین مخلفاتی می باشد که می توانید در کنار بسیاری از غذاها از آن ها استفاده کرده و آن ها را سرو کنید. طرز تهیه ترشی های متفاوتی را مانند ترشی انبه و ترشی نارنگی برایتان بررسی کردیم و شما می توانید در ادامه با طرز تهیه ترشی گیلاس آشنا شوید و این ترشی را با روش های متفاوتی در خانه تهیه کنید.

طرز تهیه ترشی گیلاس

  •  بلیط کیش
  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی

مواد لازم

  • گیلاس  یک کیلو
  • آب یک لیوان
  • شکر سفید 3 قاشق غذا خوری
  • سرکه یک و نیم لیوان
  • فلفل سیاه به مقدار بسیار کم
  • برگ مو و رزماری چند عدد

طرز تهیه ترشی گیلاس عالی

برای این که بتوانید یک ترشی بسیار خوشمزه تهیه کنید بهتر است ابتدا گیلاس ها را شسته و دم آن ها را با دقت جدا کنید تا آسیبی به گیلاس ها وارد نشود. گیلاس ها را روی یک پارچه تمیز قرار دهید و اجازه بدهید که خوب خشک شوند.

بعد از این که آب اضافی گیلاس ها گرفته شد باید یک شیشه استریل شده بردارید و آن ها را درون شیشه ها بریزید. بهتر است بین گیلاس ها برگ مو و رزماری را نیز اضافه کنید و مقداری فلفل نیز روی آن ها بپاشید.

آب را با مقدار مناسبی از شکر مخلوط کنید و اجازه بدهید روی حرارت با یک دیگر ترکیب شوند و این کار تا جایی باید ادامه داشته باشد که شکر به خوبی در آب حل شده باشد. بعد از این که شکر به قوام مناسبی رسید می توانید سرکه را به آن اضافه کرده و ده دقیقه اجازه بدهید که مخلوط شکر و آب با سرکه بجوشد.

بعد از ده دقیقه کمی توانید آن ها را از روی حرارت برداشته و اجازه بدهید تا خنک شود. بعد از این که مایه شما خنک شد می توانید آن را به مواد درون شیشه اضافه کنید و درب شیشه را ببندید و اجازه بدهید 2 الی 3 هفته در ترشی های گیلاس شما بسته بماند.بعد از این مدت زمان می توانید این ترشی را با هر نوع غذایی که دوست دارید سرو کنید.

نحوه درست کردن ترشی گیلاس

مواد لازم

  • گیلاس درشت دو کیلو
  • فلفل سبز 200 گرم
  • سرکه به میزان لازم
  • ترخان به اندازه بسیار کم
  • نمک به میزان لازم

آموزش دوم تهیه ترشی گیلاس

روش دیگری نیز برای تهیه این ترشی وجود دارد و مزه آن را با روش قبلی کاملا متمایز می سازد. برای تهیه این ترشی نیز شما نیاز به گیلاس هایی دارید که شسته شده و تمیز باشند و دم آن ها جدا شده باشد. می توانید برای گرفتن آب اضافی گیلاس ها آن ها را درون صافی قرار دهید و تا زمانی که خشک شوند بهتر است به آن ها دست نزنید.

بعد از این که گیلاس ها خشک شدند می توانید آن ها را درون ظرف های در دار بچینید و لایه های میانی آن ها را از ترخان و فلفل پر کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی گیلاس باید سرکه و نمک را با یک دیگر مخلوط کنید و اجازه بدهید که نمک درون سرکه به خوبی حل شود. بعد از این که نمک ها حل شدند می توانید آن ها را به گیلاس ها اضافه کنید.

بعد از این که سرکه روی گیلاس ها را پوشاند می توانید در ظرف را ببندید تا از وارد شدن هوا به داخل آن پیشگیری کنید. این ترشی برای این که آماده شود حداقل به دو الی سه هفته زمان نیاز دارد و هر چه بیش تر بماند طعم بهتری به خود می گیرد بنابراین بهتر است برای خوردن این نوع ترشی عجله نکنید.

ترشی گیلاس خانگی

مواد لازم

  • گیلاس یک کیلو
  • شکر 250 گرم
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • سرکه یک لیتر

آموزش سوم تهیه ترشی گیلاس

در این روش بهتر است از گیلاس هایی که کمی نارس هستند استفاده کنید. قبل از هر اقدامی باید گیلاس ها را شسته و دم آن ها را جدا کنید. توجه داشته باشید که در حین جدا کردن دم گیلاس ها نباید به آن ها آسیب برسانید.

اجازه بدهید گیلاس هایی که شسته اید خوب خشک شوند و برای این کار می توانید آن ها را روی یک پارچه نخی پهن کنید. بعد از این که آب اضافی آن ها گرفته شد می توانید گیلاس ها را درون شیشه بچینید و بین هر ردیفی که چیده اید شکر را اضافه کنید.

در طرز تهیه ترشی گیلاس بعد از این که شیشه پر شد می توانید ظرف را با استفاده از سرکه پر کنید و مقدار کمی وانیل را روی آن بریزید.حال می توانید درب شیشه را ببندید و آن را در هوای آزاد قرار دهید.

در هفته ابتدایی بهتر است چند بار محتویات شیشه را تکان دهید تا شکرها به خوبی با سرکه حل شده و مزه خوبی به ترشی شما بدهند.

آماده سازی این ترشی دو هفته زمان نیاز دارد و شما می توانید بعد از دو هفته این ترشی را با هر غذایی که دوست دارید میل کنید.

طرز تهیه ترشی گیلاس

فواید گیلاس

گیلاس یکی از میوه هایی می باشد که برای بدن فواید زیاد دارد و شما هر مدلی که می توانید باید از این میوه استفاده کنید و یکی از روش هایی که نفخ کم تری با خود به همراه دارد ترشی این میوه می باشد. فواید این میوه عبارت است از :

  • درمان بیماری های التهابی
  • کمک به درمان درد مفاصل  و ورم کردن آن ها
  • کاهش خطرات مبتلا به سرطان روده بزرگ
  • کمک به افراد برای داشتن حافظه بهتر
  • جلوگیری از پیری
  • کاهش پوسیدگی دندان ها
  • کمک به کاهش وزن در افراد

چند نکته طلایی

  • در حین تهیه ترشی باید میزان سرکه به اندازه ای باشد که روی مواد شما را بپوشاند و همچنین نمک مواد نباید بیش از حد باشد بنابراین بعد از این که ترشی را آماده کردید باید مقداری از آن را بچشید تا بی نمک و یا شور نشده باشد.
  • سرکه ای که برای این ترشی ها استفاده می کنید باید خالص باشد و اگر با آب مخلوط شده باشد ممکن است سرعت خراب شدن و کپک زدن را دو برابر کند.
  • اگر فکر می کنید سرکه شما دارای ناخالصی می باشد می توانید به مدت چند دقیقه آن را بجوشانید.
  • برای این که ترشی های شما طعم خوبی داشته باشند بهتر است از طرف های پلاستیکی برای تهیه آن ها استفاده نکنید و حتما از ظرف های بلور و یا چوبی و سفالی استفاده کنید.

نکات طلایی در درست کردن ترشی گیلاس

تهیه ترشی ها کار بسیار ساده ای می باشد و هر فردی می تواند به راحتی این کار را انجام دهد و برای این که مزه ترشی های شما بهتر شود باید نکاتی که در تهیه آن ها به کار می رود را بلد بوده و از آن ها استفاده کند در غیر این صورت ممکن است ترشی ها مزه خوبی نداشته باشند و مواد به کار رفته در تهیه آن ها حیف و میل شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان