ماهان شبکه ایرانیان

کاهش بستری‌های کرونایی در زنجان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان با بیان اینکه روز گذشته مورد بستری کرونایی در استان ثبت نشد، گفت: در زمان حاضر ۲۹ بیمار مبتلا به کووید- ۱۹ در بیمارستان‌های این استان بستری هستند.

به گزارش «تابناک»، دکتر مشهود تقیلو روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه روز گذشته مورد فوتی ناشی از کرونا نیز در این استان ثبت نشده است، افزود: بر این اساس در مجموع شمار فوتی‌های ناشی از این بیماری در عدد یک‌هزارو 913 نفر ثابت باقی مانده است.

وی اضافه کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون آمار مبتلایان مثبت کرونای سرپایی بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی در این استان به 158 هزارو 774 نفر رسیده است که پنج مورد آن مربوط به روز گذشته است.

این مسوول تاکید کرد: هم استانی‌ها باید توجه داشته باشند که رنگ‌بندی کرونایی استان‌ها متغیر است، هرگونه عادی انگاری و بی‌توجهی نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی می تواند وضعیت نامطلوبی را رقم بزند.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در این استان تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری" تمامی موارد مثبت بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی 173 هزارو 126 نفر رسیده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: طبق گزارش های اعلام شده تاکنون موارد مثبت بستری نیز بر اساس یافته های آزمایشگاهی به 14 هزارو 352 نفر در استان زنجان رسیده است که 12 هزارو 433 نفر از آنان بعد از بهبودی از بیمارستان مرخص شده اند.

وی خاطرنشان کرد: آمار تجمیعی بیماران بستری در بیمارستان‌های استان زنجان شامل مبتلای قطعی همچنین مشکوک به 39 هزارو 436 نفر رسیده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان