ماهان شبکه ایرانیان

جلوگیری از کپک زدن ترشی خانگی

کپک‌ها بیشتر به شکل کرکی و پنبه‌ای طور بوده و سم خطرناک “مایکوتوکسین” تولید می‌کنند. این سم می‌تواند سبب پیدایش مسمومیت‌های خطرناک و حتی در صورت ضعف سیستم ایمنی بدن، سبب سرطان شود.

جلوگیری از کپک زدن ترشی خانگی

تحریریه زندگی آنلاین : کپک‌ها بیشتر به شکل کرکی و پنبه‌ای طور بوده و سم خطرناک “مایکوتوکسین” تولید می‌کنند. این سم می‌تواند سبب پیدایش مسمومیت‌های خطرناک و حتی در صورت ضعف سیستم ایمنی بدن، سبب سرطان شود. یکی از مشکلات اساسی در تهیه انواع شور و ترشی، کپک‌ها هستند. چنانچه شما هم به دنبال راه‌حل‌هایی برای پیشگیری از کپک زدن ترشی هستید در ادامه با ما همراه باشید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ترشی خرفه خوشمزه

 

 

چطور از کپک زدن ترشی پیشگیری کنیم؟

 نخستین قدم در پیشگیری از کپک زدن ترشی، استفاده از سبزیجات و مواد تازه و تمیز است؛ پس همه مواد مورد استفاده در تهیه ترشی را تمیز بشویید. زمان شستن گل کلم، لابه‌لای ساقه‌ها و گل‌های آن را دقت کنید تا از تمیز شدن آن اطمینان پیدا کنید.

 همه سبزیجاتی که برای ترشی آماده کرده‌ایم پس از شستن باید به‌خوبی خشک کنیم بهترین شیوه پهن کردن آنها روی یک پارچه نخی است.

 پس از ریختن مواد ترشی درون ظرف باید توجه داشته باشیم که سرکه به‌طور کامل روی ترشی را بپوشاند.

 پس از یک هفته چون قدری از سرکه جذب مواد ترشی شده دوباره سرکه اضافه کرده و در آن را خوب می‌بندیم.

  نمک کمک بسیاری به ماندگاری‌ترشی می‌کند برای هر یک لیتر سرکه یک قاشق غذاخوری نمک اضافه می‌کنیم.

 برای تهیه ترشی بهتر است از ظروف شیشه‌ای تیره‌رنگ استفاده کنید، تا عطر و مزه ترشی با گذر زمان عوض نشود.

 در ظرف باید به‌خوبی بسته شود به‌طوری‌که هوا به داخل آن نفوذ نکند.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط ؛ خوشمزه و پرطرفدار

چطــور از کــــپــــک زدن تـــرشی پیشگیری کنیم

 ظروف ترشی را در محلی خشک، خنک و به دور از نور خورشید نگهداری کنید.

 زمان استفاده از ترشی، برای کشیدن آن از ظرف اصلی از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید.

 باقیمانده‌ترشی مورد استفاده در سر سفره را وقتی به ظرف اصلی‌ترشی برگردانید که اطمینان داشته باشید هیچ نوع آلودگی وارد آن نشده است.

 

کپک ترشی را چه کنیم؟

بحث آلودگی ترشی‌ها به کپک زدن آن‌ها بازمی‌گردد. وقتی‌که شما کپک را روی ترشی دیدید از خریدن یا خوردن این نوع ترشی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. از آنجا که مصرف کننده خانگی قدرت تشخیص بیماری‌زا بودن یا نبودن کپک‌ها را ندارد، باید هر نوع مواد غذایی کپک‌زده را کاملاً دور بریزد. ترشی نیز دارای سرکه مایع است و امکان منتشر شدن کپک‌های بیماری‌زا در همه آن وجود خواهد داشت.

 بیشتربخوانید:

فوت و فن‌های ترشی‌ انداختن

چگونه از کپک زدن مواد غذایی جلوگیری کنیم؟

راز تازه نگه داشتن سیر در تمام طول سال

پیاز و سیر جوانه زده را چه کار کنیم؟

ده ماده غذایی را هرگز در یخچال و فریزر قرار ندهید

چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان