ماهان شبکه ایرانیان

قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج

قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا می باشد.

وب سایت ایران کوک: قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا می باشد.
 
مواد لازم:

  •     قارچ ( با قطر تقریبا 5 سانتی ) 48 عدد
  •     پنیر خامه ای 1 بسته
  •     اسفناج خرد شده 1 بسته
  •     پنیر پارمزان 1 پیمانه
  •     نمک 1 قاشق چای خوری
  •     فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
  •     فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری
  •     نان تست خرد شده 1/2 پیمانه
  •     کره یا مارگارین 2 قاشق غذاخوری
 
قارچ شکم پر با پنیر و اسفناج 
 
طرز تهیه:
 
1-فر را با دمای 175 درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را جدا کنید. داخل قارچ را برای پر کردن با مواد خالی کنید. قسمت بالایی قارچ ها را جدا نکنید.

2-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، اسفناج، نیمی از پنیر پارمزان، نمک و فلفل ها را مخلوط کنید. قارچ ها را با مواد پر کنید. سپس بر روی سینی فر قرار دهید.

3-در یک کاسه کوچک، باقی پنیر پارمزان، نان تست خرد شده و کره یا مارگارین را مخلوط کنید.  مواد را بر روی قارچ های شکم پر بریزید و به آرامی فشار دهید.

4-سینی را در فر قرار دهید. 20 تا 22 دقیقه زمان برای حرارت دهی قارچ ها مورد نیاز است.

5-پس از حرارت دهی غذا را سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان