یکی از انواع کوکوهای خانگی خوشمزه و متنوع کوکوی کرفس است. برای آماده شدن این غذا نیاز به برگ های کرفس دارید. این غذا کالری کمی داشته و در عین حال خواص بسیار زیادی دارد. شما علاقه مندان در این بخش با طرز تهیه کوکو کرفس آشنا می شوید.
همانطور که می دانید، کوکوها دارای انواع مختلفی هستند. این غذا یک غذای ایرانی بوده و در ایران با انواع مواد غذایی تهیه می شود. از جمله این نوع غذاها کوکو مارچوبه است که و از دیگر کوکوها، کوکو مارچوبه و کوکو تره فرنگی می باشد که آموزش تهیه آن ها را در مطالب قبلی آرگا ارائه نمودیم.
مواد لازم
- تخم مرغ: 2عدد
- برگ کرفس خرد شده: 4 مشت
- فلفل، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
- سیب زمینی : 1 عدد
طرز تهیه کوکو کرفس خوش طعم
این کوکو فوق العاده خوشمزه است و پختی ساده دارد. برای داشتن این کوکو عالی و خوشمزه باید، برگ های کرفس را به خوبی شسته و کاملا خشک کنید. برای این کار می توانید از دستمال استفاده نمایید. حالا با استفاده از یک چاقو برگ ها را به خوبی ساطوری کرده میزان ریز بودن سبزی بستگی به ذائقه شما دارد.
در مرحله بعدی باید تخم مرغ ها را درون کاسه ای بریزید و به خوبی آن را هم بزنید. بعد از اینکه تخم مرغ ها از حالت لختگی خارج شد، سیب زمینی ها را رنده کنید. حالا برگ های کرفس ساطوری شده را به مواد افزوده و مقداری نمک و ادویه به آن اضافه کنید. حالا مواد کاملا یکدست شده اند.
در این مرحله نوبت به سرخ کردن کوکوها می رسد. تابه ای مناسب را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید. بعد از داغ شدن روغن مایع کوکو را درون تابه بریزید و زمان دهید تا با حرارت ملایم پخته شود.
در صورت دلخواه می توانید کوکوها را قاشقی سرخ کنید. بعد از اینکه دو طرف کوکو به خوبی سرخ شد، باید از روغن خارج کرده و نوش جان کنید.
نکات طلایی تهیه کوکو کرفس
- طرز تهیه کوکو کرفس بسیار ساده است. این غذا را می توانید برای وعده ناهار و شام تهیه کنید.
- استفاده از سبزی های معطر دیگر در این کوک نیز توصیه می شود.
- در صورتی که مواد شما بافتی شل داشت، می توانید از مقداری آرد نیز استفاده کنید.
- استفاده از تخم مرغ بیشتر به انسجام این کوکو کمک می کند.
- در صورت دلخواه استفاده از سیر در این کوک نیز طعمی عالی خواهد داشت.
- تازه بودن سبزی ها در طعم و عطر آن کمک بیشتری می کند.
- ریختن این مواد به طور یکجا در تابه می تواند، به پخت راحت تر برای شما کمک کند. برای این کار باید از تخم مرغ بیشتری استفاده کنید.