یکی از دسرهای ساده و فوری که می توانید در منزل تهیه کنید و نوش جان نمایید، دسر 3 قاشقی است. این دسر ترکیه ای با ترکیب شکر، آرد، تخم مرغ و … آماده می شود. در این بخش با یک آموزش ساده و فوری برای طرز تهیه دسر 3 قاشقی آشنا خواهید شد.
دسرها انواع مختلفی دارند و شما می توانید برای مهمانی ها و مجالس از آن استفاده کنید. شما علاقمندان به تهیه دسرهای مختلف علاوه بر تهیه دسر 3 قاشقی در این مطلب می توانید با آموزش تهیه دسر پاولووا و دسر تاتلی در مطالب پیشین آرگا نیز آشنا گردید.
مواد لازم
- تخم مرغ: 3 عدد
- آرد: 3 قاشق غذاخوری
- شکر: 3 قاشق غذاخوری
- روغن: سه قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: 3 قاشق غذاخوری
- آرد سمولینا: 3 قاشق غذاخوری
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
مواد شربت
- شکر: 1 لیوان سرخالی
- شیر: 400 میلی لیتر
طرز تهیه دسر 3 قاشقی عالی
اولین مرحله آماده کردن این دسر خانگی خوشمزه ترکیب شکر، تخم مرغ و مقداری وانیل با یکدیگر می باشد. تمام این مواد را در کاسه ای ریخته و با دور تند همزن به خوبی مواد را هم بزنید. بعد از حجیم شدن بافت مواد روغن مایع را به کاسه اضافه کنید. در این مرحله مواد باید یکدست شوند.
برای پختن این دسر باید از قبل فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. بکینگ پودر، آرد و آرد سمولینا را با یکدیگر ترکیب کرده و در سه مرحله الک کنید. حالا مواد را به تخم مرغ و شکر اضافه نمایید. بعد از اینکه بافت مواد یکدست شد، در کف قالب مورد نظر یک کاغذ روغنی قرار دهید و مواد خود را درون قالب بریزید. این دسر را به مدت 25 دقیقه درون فر قرار دهید.
در مدت زمانی که دسر را درون فر قرار داده اید، باید مواد شربت را تهیه کنید. شیر و شکر را درون تابه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. بعد از ذوب شدن شکر قابلمه را از روی حرارت برداشته و زمان دهید، تا در دمای محیط خنک شود. بعد از اتمام پخت دسر آن را از فر خارج کنید و چند دقیقه برای خنک شدن صبر داشته باشید.
در این مرحله از طرز تهیه دسر 3 قاشقی شربتی که به دمای محیط رسیده را روی دسر نسبتا گرم می ریزید. در این دسر می توانید از پودر نارگیل برای مزه دار کردن و ترئین دسر نیز استفاده کنید. حالا دسر را برش زده و در ظرف های دلخواهتان سرو کنید.
این دسر را می توانید در کنار انواع دمنوش ها و چای ها نوش جان کنید. استفاده از شکلات برای تزئین این دسر نیز می تواند گزینه عالی باشد.