ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کنافه کذابه دسر محبوب چند کشور

طرز تهیه کنافه کذابه که قصد آموزش آن را در این مطلب داریم بر خلافه تصور اولیه ای که شنیدن نام آن در شما ایجاد می کند, کاری بسیار ساده و لذت بخش است که برای آشنایی دعوت به همراهی می کنیم.

طرز تهیه کنافه کذابه دسر محبوب چند کشور

کنلفه کذابه نام یک دسر خوشمزه است که اغلب در کشورهای مصر، یونان، ترکیه، بالکان قفقاز، فلسطین آماده و مورد استفاده قرار می گیرد. این دسر به این صورت است که از رشته های خیلی نازک تهیه شده از آرد سمولینا به همراه شربت نرم شده و یک لایه مغزی تشکیل می گردد. در این مطلب آشپزی طرز تهیه کنافه کذابه را آموزش می دهیم.

دسرها متنوع اند، همیشه که دسر نباید بستنی و کیک و شیرینی باشد. این تنوع باعث می شود که به یک دسر خوشمزه و محبوب عربی با دستور پخت های گوناگون در دنیای آشپزی به اسم کنافه کذابه بر بخورید. این دسر لذیذ با روش ها و مواد متفاوتی بسته به موقعیت تهیه می گردد. کدبانوهای عزیز غیر از تهیه دسر کادایف، دسر تاش کادایف و پودینگ کادایف می توانید برای تنوع در میزبانی این بار کنافه کذابه را که با رشته ی کادایف تهیه می شود را امتحان کنید.

  •  تصفیه آب خانگی
  •  بلیط کیش

طرز پخت و آماده سازی کنافه کذابه در منزل

مواد لازم

  • 50 گرم کره
  • 200 گرم رشته کادایف
  • 70 گرم خامه صبحانه
  • یک عدد بستنی وانیلی
  • دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • دو قاشق غذاخوری شیر عسل
  • اندازه نیاز پودر گردو و پودر پسته

طرز تهیه کنافه کذابه به روشی آسان

به عنوان اولین کار نصف رشته ی کارادایف را همراه زعفران و کره درون ظرفی ریخته و ترکیب نمایید. سپس کف یک تابه کمی روغن بریزید تا چرب شود؛ دقت داشته باشید فقط در حدی که چرب گردد. ترکیب به دست آمده را درون تابه بریزید و به خوبی بفشارید تا یکنواخت و یکدست گردند.

سپس لایه ای از خامه بر روی رشته های کادایف ریخته و پس از آن پودر پسته و پودر گردو بریزید, به طوری که به طور کامل سطح آن را بپوشاند.

در این مرحله تابه را بر روی شعله ی ملایم بگذارید و 10 – 15 دقیقه ای زمان دهید تا به خوبی سرخ و برشته گردد. بعد کنافه را پشت و رو کرده و مجددا همین قدر زمان دهید تا این طرف کنافه نیز سرخ گردد.

پس از به خوبی سرخ گردیدن تمامی مواد, شیر عسلی را بیفزایید و کنار بگذارید. سپس کنافه را در صورت تمایل برش بزنید.

در نهایت هم بستنی وانیلی را بر روی سطح کنافه قرار داده و با استفاده از پودر گردو پودر پسته تزیین نمایید.

آشنایی با شیوه ی تهیه کنافه کذابه در خانه

نکات طلایی تهیه کنافه کذابه

  • به جای شیر عسل در صورت تمایل و یا در دسترس نبودن آن از شهد با غلظت بالا استفاده نمایید.
  • می توانید برای داشتن طعمی شبیه به کنافه فلسطینی از پنیر بهره ببرید.
  • در طرز تهیه کنافه کذابه می توانید از بستنی با طعمی دیگر بهره ببرید.
  • در صورت تمایل مقداری هل نیز به این ترکیب بیفزایید تا به باقلوا بیشتر نزدیک گردد.
  • برای تزیین آن همچنین می توانید از گل محمدی و نیز دانه های انار و … متناسب با سلیقه ی خود بهره ببرید.

اموزش طرز تهیه کنافه کذابه

از همراهی شما تا انتهای این مطلب آموزش آشپزی متشکریم. امیدواریم این آموزش توانسته باشد شما را در انتخاب و تهیه یک دسر خوشمزه ی دیگر یاری کرده و مفید واقع شده باشد. در صورت آشنایی با انواع دسر می توانید کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان