کنلفه کذابه نام یک دسر خوشمزه است که اغلب در کشورهای مصر، یونان، ترکیه، بالکان قفقاز، فلسطین آماده و مورد استفاده قرار می گیرد. این دسر به این صورت است که از رشته های خیلی نازک تهیه شده از آرد سمولینا به همراه شربت نرم شده و یک لایه مغزی تشکیل می گردد. در این مطلب آشپزی طرز تهیه کنافه کذابه را آموزش می دهیم.
دسرها متنوع اند، همیشه که دسر نباید بستنی و کیک و شیرینی باشد. این تنوع باعث می شود که به یک دسر خوشمزه و محبوب عربی با دستور پخت های گوناگون در دنیای آشپزی به اسم کنافه کذابه بر بخورید. این دسر لذیذ با روش ها و مواد متفاوتی بسته به موقعیت تهیه می گردد. کدبانوهای عزیز غیر از تهیه دسر کادایف، دسر تاش کادایف و پودینگ کادایف می توانید برای تنوع در میزبانی این بار کنافه کذابه را که با رشته ی کادایف تهیه می شود را امتحان کنید.
مواد لازم
- 50 گرم کره
- 200 گرم رشته کادایف
- 70 گرم خامه صبحانه
- یک عدد بستنی وانیلی
- دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
- دو قاشق غذاخوری شیر عسل
- اندازه نیاز پودر گردو و پودر پسته
طرز تهیه کنافه کذابه به روشی آسان
به عنوان اولین کار نصف رشته ی کارادایف را همراه زعفران و کره درون ظرفی ریخته و ترکیب نمایید. سپس کف یک تابه کمی روغن بریزید تا چرب شود؛ دقت داشته باشید فقط در حدی که چرب گردد. ترکیب به دست آمده را درون تابه بریزید و به خوبی بفشارید تا یکنواخت و یکدست گردند.
سپس لایه ای از خامه بر روی رشته های کادایف ریخته و پس از آن پودر پسته و پودر گردو بریزید, به طوری که به طور کامل سطح آن را بپوشاند.
در این مرحله تابه را بر روی شعله ی ملایم بگذارید و 10 – 15 دقیقه ای زمان دهید تا به خوبی سرخ و برشته گردد. بعد کنافه را پشت و رو کرده و مجددا همین قدر زمان دهید تا این طرف کنافه نیز سرخ گردد.
پس از به خوبی سرخ گردیدن تمامی مواد, شیر عسلی را بیفزایید و کنار بگذارید. سپس کنافه را در صورت تمایل برش بزنید.
در نهایت هم بستنی وانیلی را بر روی سطح کنافه قرار داده و با استفاده از پودر گردو پودر پسته تزیین نمایید.
نکات طلایی تهیه کنافه کذابه
- به جای شیر عسل در صورت تمایل و یا در دسترس نبودن آن از شهد با غلظت بالا استفاده نمایید.
- می توانید برای داشتن طعمی شبیه به کنافه فلسطینی از پنیر بهره ببرید.
- در طرز تهیه کنافه کذابه می توانید از بستنی با طعمی دیگر بهره ببرید.
- در صورت تمایل مقداری هل نیز به این ترکیب بیفزایید تا به باقلوا بیشتر نزدیک گردد.
- برای تزیین آن همچنین می توانید از گل محمدی و نیز دانه های انار و … متناسب با سلیقه ی خود بهره ببرید.
از همراهی شما تا انتهای این مطلب آموزش آشپزی متشکریم. امیدواریم این آموزش توانسته باشد شما را در انتخاب و تهیه یک دسر خوشمزه ی دیگر یاری کرده و مفید واقع شده باشد. در صورت آشنایی با انواع دسر می توانید کلیک کنید.