دسرها متنوع اند که بستنی، تارت، کیک، نوشیدنی ها و … را شامل می شوند. دسرها علاوه بر متفاوت بودن در طعم و مواد تشکیل دهنده, در شکل و ظاهر نیز متفاوت اند. دسر گلدانی یکی از دسرهای عالی و فوق العاده است که با آموزش روش تهیه آن در این مطلب می خواهیم چگونگی سوپرایز کردن مهمانانتان را به شما آموزش بدهیم. پس با طرز تهیه دسر گلدانی همراه ما باشید.
دسر گلدانی به شکل یک گلدان هم میز شما را تزیین می کند و هم چشم مهمانان را خیره و هم در دهان آن ها حسابی خوشمزه و خاطره انگیز جای می گیرد. برای تهیه این نوع دسر خوش طعم و زیبا لازم نیست قالب بخصوصی داشته باشید و در صورت تمایل می توانید از لیوان های زیبای دلخواه و یا از لیوان های یکبار مصرف استفاده نمایید. با آموزش طرز تهیه دسر گلدانی ما را در ادامه همراهی کنید.
مواد لازم
- شکلات تخته ای
- کیک شکلاتی
- خامه
- کمپوت هلو
- خامه
- پنیر خامه ای
- ظرف کترینگ
- گل
- نی
طرز تهیه دسر گلدانی یک دسر عالی در شکل و طعم
ابتدا در اولین مرحله شکلات را با استفاده از شیوه بن ماری ذوب نموده و سپس درون ظرف مناسب و دلخواه بریزید. روش بن ماری به این صورت است که بر روی حرارت غیر مستقیم و با استفاده از حرارت بخار آب در حال جوش باید شکلات را ذوب کنید.
حالا ظرف را پشت و رو کنید تا شکلات به تمامی قسمت های ظرف بخورد. برای نتیجه گیری بهتر می توانید اینکار را با قاشق نیز انجام دهید.
بعد ظرف را برعکس کنید تا شکلات های اضافه بریزد و سپس زمان دهید تا شکلات مقداری خودش را بگیرد و سفت گردد. در صورتی که می خواهید لایه ی شکلاتی شما نازک تر و بهتر به تمامی دیواره های ظرف آغشته شود, بهتر است شکلات شما گرم باشد.
در این مرحله یک عدد نی را بردارید. ارتفاع ظرف را اندازه گرفته و 0/5 از آن کم کنید. نی را با همین اندازه ببرید.
خامه و پنیر خامه ای را با استفاده از همزن برقی به خوبی بهم بزنید.
کمپوت هلو را باز کنید و برش بدهید. هلوهای کمپوتی را به خامه و پنیر خامه ای بریزید و ترکیب نمایید. توجه کنید که اندازه خامه و پنیر خامه ای با کمپوت هلو برابر می باشد.
بعد کیک شکلاتی را پودر کنید، می توانید این کار را با دست خود انجام دهید. در صورت تمایل و برای راحت بودن کارتان می توانید از کیک های آماده بهره ببرید.
کمی از کیک شکلاتی را درون ظرف بریزید.
نی را در ظرف بگذارید و با قاشق از ترکیب خامه، پنیر خامه ای و کمپوت هلو درون ظرف بریزید.
دوباره پودر کیک شکلاتی درون ظرف به مواد اضافه کنید.
حالا در نهایت نیز شاخه گل را درون نی جای دهید.
به همین سادگی یک دسر خوش طعم و شیک تزیین شده را آماده کردید
دنیای دسرها گستردگی بالایی دارد، آنقدر که در آن هر فرد با هر سلیقه و ذائقه ای می تواند انتخابی رضایتمند داشته باشد. اما در گرمای تابستان بازار نوشیدنی های سرد مانند موهیتو تمشک، میلک شیک، آیس موکا و بستنی ها حسابی داغ است که می توانید بر روی لینک ها کلیک نمایید.