شناسه : ۲۴۷۴۱۷ - شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۵۷
خوشمزه روز: پاستا نواری سزار [تماشا کنید]
نام اصلی این غذا «پاستا سزار اِنجل هِر» است. «انجل هر» به پاستاهای رشته ای و باریک که شبیه نودل هستند، گفته می شود. برای آموزش پخت این نوع پاستا در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
نام اصلی این غذا «پاستا سزار اِنجل هِر» است. «انجل هر» به پاستاهای رشته ای و باریک که شبیه نودل هستند، گفته می شود. برای آموزش پخت این نوع پاستا در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- 450 گرم پاستا نواری باریک
- 2 حبه سیر
- آب یک عدد لیموترش
- 1 قاشق چایخوری سس خردل
- ¾ پیمانه روغن زیتون
- نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- نمک درشت و فلفل سیاه
- جعفری خرد شده
- پودر سوخاری خانگی* (دستور تهیه در ادامه)
طرز تهیه
- پاستا را بر اساس دستور پخت نوشته شده روی بسته بندی آن بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه متوسط، سیر، آب لیموترش و خردل را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند. روغن زیتون را بیفزایید و هم بزنید.
- پنیر پارمسان و نیمی از پودر سوخاری خانگی را به مواد افزوده و هم بزنید. در آخر نمک و فلفل سیاه را بیفزایید.
- سس را درون پاستای داغ بریزید و با جعفری خرد شده و پوست رنده شده لیموترش تزئین و سرو کنید.
پودر سوخاری خانگی
مواد لازم
- 2 قاشق غذاخوری کره
- نصف پیمانه پودر نان باگت
- پوست رنده شده نصف یک عدد لیموترش
طرز تهیه
- کره را درون تابه و روی حرارت ملایم داغ کنید. پودر نان را افزوده و تفت دهید تا طلایی و سوخاری شوند.
- در آخر پوست لیموترش را افزوده و یک دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید.