ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: پاستا نواری سزار [تماشا کنید]

نام اصلی این غذا «پاستا سزار اِنجل هِر» است. «انجل هر» به پاستاهای رشته ای و باریک که شبیه نودل هستند، گفته می شود. برای آموزش پخت این نوع پاستا در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

خوشمزه روز: پاستا نواری سزار [تماشا کنید]

نام اصلی این غذا «پاستا سزار اِنجل هِر» است. «انجل هر» به پاستاهای رشته ای و باریک که شبیه نودل هستند، گفته می شود. برای آموزش پخت این نوع پاستا در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم

  • 450 گرم پاستا نواری باریک
  • 2 حبه سیر
  • آب یک عدد لیموترش
  • 1 قاشق چایخوری سس خردل
  • ¾ پیمانه روغن زیتون
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • نمک درشت و فلفل سیاه
  • جعفری خرد شده
  • پودر سوخاری خانگی* (دستور تهیه در ادامه)

طرز تهیه

  1. پاستا را بر اساس دستور پخت نوشته شده روی بسته بندی آن بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه متوسط، سیر، آب لیموترش و خردل را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند. روغن زیتون را بیفزایید و هم بزنید.
  3. پنیر پارمسان و نیمی از پودر سوخاری خانگی را به مواد افزوده و هم بزنید. در آخر نمک و فلفل سیاه را بیفزایید.
  4. سس را درون پاستای داغ بریزید و با جعفری خرد شده و پوست رنده شده لیموترش تزئین و سرو کنید.

پودر سوخاری خانگی

مواد لازم

  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • نصف پیمانه پودر نان باگت
  • پوست رنده شده نصف یک عدد لیموترش

طرز تهیه

  1. کره را درون تابه و روی حرارت ملایم داغ کنید. پودر نان را افزوده و تفت دهید تا طلایی و سوخاری شوند.
  2. در آخر پوست لیموترش را افزوده و یک دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان