شما می توانید برای مجلس های خود از انواع دسرهای بسیار خوشمزه به شکل استفاده کنید که دسر تامیلا یکی از این دسر ها می باشد. در ادامه طرز تهیه دسر تامیلا این دسر بسیار خوشمزه را برای شما بیان می کنیم.
مواد لازم
- شیر یک و نیم لیوان
- آرد 2 قاشق غذا خوری
- شکر 2 قاشق غذا خوری
- تخم مرغ 1 عدد
- پودر بیسکویت پتی بور یک سوم بسته
- ژله یک بسته
- وانیل به مقدار لازم
- میوه به مقدار لازم
طرز تهیه دسر تامیلا مجلسی
دسر ها معمولاً وعده هایی هستند که در پایان یک وعده غذایی سرو میشوند و شما نیز می توانید آنها را برای انتهای غذا در نظر بگیرید. در بسیاری از کشور ها وعده های جدایی در انتهای غذا سر نمی شود و همراه آن ها مخلوطی از شیرینی های خوراکی های شور را بر سر میزها می گذارند و گذشت که دوست داشت می تواند از آن ها به راحتی استفاده کند.
برای تهیه این دسر نیاز است تا ابتدا ژله را به صورت بن ماری باز نمایید و بعد یک پیمان آب سرد را روی آن بریزید. مخلوط را خوب هم بزنید و بعد از اینکه هم خورد میوه ها را در داخل ژله بریزید و آن ها در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
بعد از اینکه ژله ها بسته شد چون می توانید پودر بیسکویت را روی ژله ها بریزید و مواد دیگر را مانند آرد شکر شیروانی و تخم مرغ مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید و همانند فرنی کشدار و سفت شوند.
وقتی مواد شما همانند سرمی درست شد می توانید یک لایه دیگر از میوه ها روی پودر بیسکویت که روی ژله ریخته بود اید بریزید و ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از دو ساعت دسر شما آماده سرو می باشد و می توانید برای تزیین آن از میوه ها ترافل ها و شکلات استفاده نمایید.
مواد لازم برای دسر تامیلا ساده
- آرد دو قاشق غذا خوری
- شیر یک و نیم لیوان
- شکر سه قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ یک عدد
- وانیل به اندازه نیاز
طرز تهیه دسر تامیلا ساده
برای تهیه این دسر ساده و خوشمزه در خانه کافی است یک و نیم لیوان شیر را با یک تخم مرغ و کمی وانیل و آرد و شکر مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود و ماده مخلوط شده نرم باشد.
این مواد را روی حرارت با شعله بسیار کم قرار دهید و به طور مداوم آن را هم بزنید تا همانند فرنی سفت شده و خود را بگیرد. بهتر از هم زدن را تا زمان جوش آمدن مواد ادامه دهید زیرا در غیر این صورت ممکن است موجود در آن گلوله گلوله شود.
بعد از اینکه این دسر به صورت فرنی درآمد می توانید آن را از روی شعله گاز برداشته و در داخل ظرف سرو یک لایه فرنی یک لایه موز حلقه شده و یک لایه بیسکوئیت پتی بور بریزید و آن را در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. بعد از اینکه دسر کاملا خنک شد و خود را گرفت شما می توانید آن را سرو نمایید.
برای اینکه بتوانید این دسر خوشمزه را با شکل بهتری سرو کنید می توانید برای تزیین روی آن از خامه پودر شکلات و یا میوه استفاده کنید.
C
نکات مهم
- اگر می خواهید سر شما بسیار زیبا شود می توانید نسبت ترکیب رنگ ژله و میوه ها را با دقت بیشتری انجام دهید و در آن ها سلیقه بیشتری به خرج دهید.
- اگر می خواهید در این دسر ژله ها غلیظ تر شوند بهتر است آب سرد را به آن اضافه کنید و فقط با آب گرم آن را به صورت بن ماری ذوب نمایید.
اگر از این مطلب رضایت داشتید به شما توصیه می کنیم تا دسر های دیگری را در خانه تهیه نمایید. در ادامه می توانید از لینک های داده شده مانند دسر گلدانی، دسر حصو و دسر نانایمو استفاده کنید و هنر آشپزی خود را دو چندان نمایید.