ارزش غذایی ماهی قزل آلا پرورشی به روش کبابی بسیار بالاست و به دلیل عدم وجود اسیدهای چرب از بیماری های قلبی پیش گیری می کند و جایگزین بسیار خوبی برای گوشتهای قرمز است.
ماهی قزل آلا، سرشار از سلنیوم و آنتی اکسیدان بسیار بالا بوده و سبب می شود، تا از بیماریهای مختلف در امان بمانیم. دانشمندان بر این باور رسیده اند، که مصرف ماهی قزل آلا برای کودکان بیش فعال بسیار مناسب است و به دلیل خواص بسیار بالای آن، برای رشد این کودکان عالی می باشد. برای اطلاع بیشتر از دیگر خواص و ترکیبات ارزشمند موجود در ماهی قزل آلا طلایی می توانید با مجموعه آراد برندینگ همراه باشید.
ماهی قزل آلا طلایی
یکی از بهترین انواع ماهی قزل آلا طلایی است، این ماهی انواع بزرگ و کوچک دارد و بسیار خوشمزه می باشد.
از جمله ویژگیهای ظاهری ماهی می توان به بدن و گوشتی، سفت و فشرده و باله و دم پهن آن اشاره کرد، همچنین رنگهای این ماهی به شکل خال خالی سرخ، سیاه و طلایی است که البته نوع طلایی آن فوق العاده خوشمزه می باشد.
ماهی قزل آلا مانند دیگر انواع آن طبعی سرد دارد و بعد از میل کردن حتما باید چند دانه خرما نیز خورده شود تا سردی آن گرفته شود افرادی که دچار سرماخوردگی و لرز هستند به هیچ وجه در این دوران ماهی مصرف نکنند.
از دیگر فواید ماهی کمک به بهبود وضعیت قلب می باشد چربیهای موجود در بدن ماهی اشباع شده و برای بدن ضروری هستند باعث تقویت عروق و کنترل کلسترول در بدن می شوند افرادی که بیماری قلبی دارند حتما باید از آن مصرف کنند.
ماهی قزل آلا بیشتر در رودخانه ها زندگی می کنند زیرا نیاز به آب شفاف و زلال دارند رودخانه به علت اینکه کف آن دارای ریگ است از مخلوط شدن خاک و گل و لای با آب جلوگیری می شود و آبی زلال و شفاف دارد.
قزل آلا ماهی دریاهای خروشان و سرد است و البته نیاز به آبهای پاک و زلال دارد. ماهیهای کوچک دارای چربی کمتری می باشند و ماهیهای بزرگ چربی بیشتری در لابه لای پوست و گوشت خود دارند. ماهی سرشار از مواد پروتئینی و مغذی می باشد که برای بدن بسیار لازم و ضروری هستند.
ارزش غذایی ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا بسیار خوش طعم می باشد و ارزش غذایی ماهی قزل آلا بسیار بالا است، که مصرف آن در وعده های غذایی، انرژی کامل را به بدن می رساند. ماهی قزل آلا از محبوب ترین ماهیان در پخت غذاهای دریایی به شمار می رود. معمولا تخم ریزی این ماهی در ماه های بهمن و اسفند می باشد و این تخم ها به صورت تقریبی به 10 هزار عدد می رسند.
رشد ماهی قزل آلا زنده در استخر، به عوامل مهمی بستگی دارد، که می توان به تغذیه ی ماهی، دمای متعادل داخل استخر و کیفیت آب اشاره نمود. این ماهی به خاطر کالری کم، برای افرادی که اضافه وزن دارند بسیار مناسب است.
ماهی قزل آلا بوی زهم کمی دارد و بین مردم بسیار محبوب است. معمولا به روش سرخ کردن در روغن و یا پخته مصرف می شود. ارزش غذایی ماهی قزل آلای پخته، بسیار بالاست و تمامی ویتامین ها را در خود حفظ می کند. این ماهی به صورت پخته یا بخار پز، برای بیماران قلبی و افراد سالمند بسیار موثر است و یکی از غذاهای مفید برای بهبودی بیماران قلبی و عروقی می باشد و همچنین به دلیل فاقد روغن، ضرر کمی برای انسان دارد.
همانطور که اشاره کردیم، ارزش و خواص ماهی قزل آلا بسیار بالاست و مصرف کبابی آن در بین ورزشکاران برای چربی کم ماهی بسیار زیاد است. پخت قزل آلا اسپانیایی به صورت کبابی، بسیار خوش طعم و لذیذ است و درمنوی اکثر رستوران ها می توان مشاهده کرد.
بعضی از افراد سودجو، برای رشد بیشتر ماهیان قزل آلا، در استخرهای پرورشی، نوعی ماده رنگی را می ریزند و سبب تغییر رنگ ماهیان به رنگ خاکستری می شود. این ماده برای انسان بسیارخطرناک است. بنابراین بهتر است، همیشه از مراکز معتبر ماهی قزل آلای با کیفیت را خریداری کرد.