اگر می خواهید، یک نوشیدنی خنک تابستانی میل کنید، شما می توانید در این بخش طرز تهیه موهیتو کیوی را مطالعه نمایید. این نوشیدنی بسیار ساده تهیه شده و برای پذیرایی در مهمانی ها نیز بسیار مناسب است. عطر این نوشیدنی در تابستان های داغ بسیار عالی بوده و مزه ای خوشمزه نیز دارد.
علاقمندان زیادی تمایل به تهیه نوشیدنی های خانگی و رستورانی دارند. موهیتو کیوی همچون موهیتو تمشک و موهیتو هندوانه از نوشیدنی های رستورانی با طعمی بسیار عالی می باشد که شما می توانید برای مهمانی ها و ضیافت های خود تهیه و سرو کنید.
مواد لازم
- برگ نعنا: 1 لیوان
- شکر: 1/2 لیوان
- لیمو ترش تازه: 3 اسلایس
- آب: 1 لیوان
- پوره کیوی: 3 قاشق غذاخوری
- آب سودا لیمویی: 2/5 لیوان
- یخ: به میزان لازم
طرز تهیه موهیتو کیوی خوشمزه
برای داشتن این موهیتوی عالی و خوشمزه باید ابتدا آب را به همراه مقداری شکر درون قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بعد از حل شدن ذرات شکر برگ نعنا را درون آب و شکر بیندازید. نعنا در این ترکیب طعمی عالی خواهد داشت. این شربت به مدت 5 دقیقه باید روی حرارت بجوشد. بعد از آن زمان دهید تا خنک شود.
در این مرحله باید شربت را از صافی رد کنید. بعد از صاف شدن شربت از نعنا مقداری آب لیمو ترش تازه بریزید و با یکدیگر ترکیب کنید. حالا مقداری آب سواد بریزید و مخلوط کنید. برای مزه دار شدن این نوشیدنی بهتر است، چند تکه لیموی اسلایس شده نیز به نوشیدنی اضافه کنید. این کار موجب عطر دار شدن نوشیدنی شما خواهد شد.
در زمان سرو این نوشیدنی می توانید، تکه هایی برش خرده از لیمو را درون لیوان بیندازید یا بر روی لبه لیوان قرار دهید. در این زمان مقداری از پوره های کیوی نیز به لیوان اضافه می کنید. توجه داشته باشید، می توانید پوره های کیوی را با نوشیدنی نیز ترکیب کنید اما ریختن پوره ها در کف لیوان موجب زیبایی کار خواهد شد. درون این لیوان نیز می توانید از چند تکه یخ استفاده کنید.
روی این شربت را می توانید با چند برگ نعنا تازه نیز به راحتی تزئین نمایید. این موهیتو در فصل تابستان یک نوشیدنی فوق العاده است. شما علاقمندان در این بخش طرز تهیه موهیتو کیوی که یک نوشیدنی متنوع بوده می توانید، مطالعه کنید. شما می توانید، طبق ذائقه و سلیقه خود میزان شکر این شربت را تغییر دهید. همچنین می توانید به دلخواه از تزئینات دیگر در این نوشیدنی استفاده نمایید.