یکی از خوشمزه ترین دسرهایی که می توانید با آموزش های آرگا تهیه کنید، دسر گلت توت فرنگی است. تهیه این دسر بسیار ساده ست و همانند تارت تهیه می شود. برای طرز تهیه گلت توت فرنگی نیاز به مواد آرد، مقداری پودر قند و … دارید.
برای اینکه دسرهای متنوع تهیه کنید، کافی است در آرگا آموزش های لازم را مطالعه نمایید. در این مطلب علاوه بر تهیه گلت توت فرنگی می توانید تهیه دسر توت فرنگی و تارت میوه ای را نیز مطالعه کنید. پخت انواع این دسرها بسیار ساده است و با این آموزش ها می توانید، دسرهای متنوع خانگی آماده نمایید.
مواد لازم
- کره حیوانی یا گیاهی: 150 گرم
- پودر قند: 1 قاشق غذاخوری
- آرد: 2 پیمانه
- آب یخ: 1/4 پیمانه
مواد میانی
- توت فرنگی: 400 گرم
- نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
- شکر: 1/2 پیمانه
مواد لازم رومال
- پرک بادام: به میزان لازم
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- شیر: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه گلت توت فرنگی دلپذیر
اولین مرحله از تهیه این دسر فوق العاده آماده کردن خمیر آن می باشد. ابتدا باید گلت این دسر را تهیه کنید. آرد و مقداری پودر قند را درون کاسه ای ریخته و کمی هم بزنید. حالا کره سرد یخچالی را خرد کرده و درون مواد آرد اضافه می کنید. برای مخلوط کردن این مواد می توانید از غذاساز نیز استفاده نمایید. زمانی که خمیر شما همانند خرده نان شد، به تدریج مقداری آب سرد به آن اضافه نمایید.
در اضافه کردن آب باید دقت کنید که مرحله ای این کار را انجام دهید. زمانی که خمیر شما نرم و لطیف شد، با نوک انگشت آن را جمع کرده و درون یک نایلون قرار دهید. این خمیر باید به مدت 1 ساعت درون یخچال استراحت داده شود.
این مرحله از تهیه این شیرینی آماده کردن مواد میانی می باشد. ابتدا توت فرنگی ها را شسته و از وسط دو نیم کنید. توت فرنگی را باید خیلی ریز کرده و دورن قابلمه ای بریزید. مقداری نشاسته ذرت و شکر به توت فرنگی اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه تمام توت فرنگی ها آب انداخت، یک سس غلیظ تهیه شده که آماده سرو است.
حالا در این مرحله از طرز تهیه گلت توت فرنگی خمیر ار از یخچال خارج کرده و آن را روی یک کاغذ روغنی قرار دهید. به اندازه دلخواه و به قطر 3 میل خمیر را روی کاغذ پهن می کنید. توت فرنگی های تهیه شده را در مرکز خمیر ریخته و تا فاصله 5 سانتی از خمیر آن را پهن نمایید. لبه های گلت را روی توت فرنگی ها تا کرده و سینی را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از خنک شدن مواد را برای پخت بگذارید. مواد رومال را تهیه کرده و روی خمیر بمالید. در صورت دلخواه نیز از پرک بادام استفاده کنید. حالا شیرینی را در فر قرار دهید و به مدت 40 دقیقه در 180 درجه سانتی گراد بگذارید.