ماهان شبکه ایرانیان

ویدئوی آموزشی شکستن پوست نارگیل به ساده ترین روش [تماشا کنید]

نارگیل از آن دسته میوه هایی است که طعم و مزه ی نمونه های تازه اش با انواع خشک شده آن فرق بسیاری داشته و بدون شک، خوشمزه تر است.

ویدئوی آموزشی شکستن پوست نارگیل به ساده ترین روش [تماشا کنید]

نارگیل از آن دسته میوه هایی است که طعم و مزه ی نمونه های تازه اش با انواع خشک شده آن فرق بسیاری داشته و بدون شک، خوشمزه تر است.

اما از آن جا که شکستن پوسته بسیار ضخیم این میوه، یک دردسر واقعی به شمار می رود، بسیاری از افراد از خرید آن صرف نظر می کنند. به همین خاطر، ما در این مطلب، یک ویدئوی آموزشی ساده از صفحه «ترفندهای آشپزخانه» برایتان انتخاب کرده ایم که نشان می دهد به چه آسانی و با کمی صبوری می توانید از مزه ی عالی نارگیل لذت ببرید.

برای این منظور، کافی است نارگیل را به مدت یک شب تا صبح در فریزر قرار دهید. سپس با استفاده از پشت ساطور، به صورت افقی روی نیمکره نارگیل ضربه بزنید. به این ترتیب، میوه از وسط دو نیم می شود.

شیر نارگیل یخ زده را از داخل آن خارج کنید و از طعم تازه میوه لذت ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان