در قلب مادرید یکی از محبوب ترین رستوران های ارنست همینگوی واقع شده است. رستورانِ Sobrino de Botín.
ابتدا به عنوان یک مسافرخانه شروع به کار کرد، و در سال 1725 توسط آشپز فرانسوی ژان بوتین و همسرش به عنوان غذا خوری تاسیس شد. در کتاب رکورد های گینس این رستوران قدیمی ترین رستوران ثبت شده دنیا به حساب می آید. امروزه بوتین به خاطر غذاهای روستایی کاستیلی از جمله گوشت کبابی آبدار که در فری با قدمت نزدیک به 300 سال پخته می شوند مشهور است
به اسکرول کردن ادامه دهید تا ببینید غذا خوردن در قدیمی ترین رستوران جهان چه حال و هوایی دارد.
نام رستوران زمانی که خانم بوتین مرد و رستوران به پسر خواهرش ( یا برادر ) رسید از Casa Botín به Sobrino de Botín تغییر کرد. در حال حاضر رستوران در دست خانواده گونزالس است.
بوتین چهار طبقه و فضای میخانه های اسپانیایی را دارد. در این رستوران سه اتاق غذا خوری وجود دارد: انبار، اتاق کاستیلا و اتاق فلیپ چهارم.
یکی از معروفترین غذاهای این رستوران قدیمی کباب بچه خوک و کباب بره است.
رستوران سه تا چهار مرتبه در هفته بچه خوک ها را از سگوویا و بره ها را از Sepúlveda دریافت می کند.
هم خوک ها و هم بره ها هر دو در تنوری که با آتش چوب گرم می شود کباب می شوند. این تنور حدود 300 سال عمر دارد و از چدن درست شده است.
پوست برشته در خارج و گوشت نرم در داخل این غذا را به همراه تعداد سیب زمینی تنوری سرو می کنند.
همینگوی نویسنده معروف عاشقِ بچه خوک های تنوری رستوران بوتین بود. طوری که در کتاب The Sun Also Rises ( خورشید همچنان می دمد ) می گوید: طبقه بالای بوتین غذا خوردیم. یکی از بهترین رستوران های دنیا است. بچه خوک تنوری خوردیم و ریجا آلتا نوشیدیم.
صدف بوتین نیز یکی دیگر از غذاهای محبوب این رستوران است. از ویژگی های این غذا سس پیاز، سس فلفل تند، سیر، واین سفید خشک، پاپریکا، پوره گوجه فرنگی و برگ بو است.
این هم نمایی از منوی کامل رستوران
یکی از خدمه رستورات در حال برش دادن گوشت تنوری جهت سرو به مشتریان.
در اسپانیا غذاهای حاوی تخم مرغ برای شام مرسوم است که معمولا بین 9 تا 11 شب خورده می شوند. در عکس پایین نیمرو تخم مرغ به همراه سوسیس سیاه و سیب زمینی را می بینید.
اگر خوش شانس باشید شامتان را در کنار اجرای زنده موسیقی اسپانیایی می توانید میل کنید.