اگر مهمانی دارید و می خواهید یک پاستای مجلی و فینگرفودی تهیه کنید، می توانید در این بخش با طرز تهیه پاستا شکم پر آشنا شوید. این پاستا بدون فر تهیه شده و دستور تهیه ای ساده دارد. شما می توانید این پاستا را با انواعی از سس ها نیز سرو کنید.
تهیه و پخت انواع پاستای خانگی کار بسیار ساده و جذابی است. شما می توانید ضمن تهیه پاستا شکم پر، آموزش پخت پاستا اسفناج و پاستا ناپولی که از انواع پاستاهای مجلسی و محبوب هستند را در مطالب پیشین مطالعه کنید. شما می توانید این نوع پاستاها را در مجالس و مهمانی های خود سرو نمایید.
مواد لازم
- پاستا صدفی: 1 بسته
- خیارشور: 300 گرم
- کالباس: 1 بسته
- ذرت: 1/2 پیمانه
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- نخودفرنگی: 1/4 پیمانه
- سس مایونز: به میزان لازم
طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر لذیذ
یک ظرف بزرگ و جادار انتخاب کنید به طوری که تمام پاستاها را درون آن بریزید. پاستا در زمان پخت دو برابر می شود. پاستاها را درون قابلمه بزرگ ریخته و بعد از جوشیدن آب مقداری فلفل، نمک و روغن بزنید. این کار موجب دانه دانه شدن پاستاها می شود. این نکته بسیار مهم بوده زیرا در غیر این صورت پاستای شما خمیری خواهد شد.
پاستا را طبق دستور پخت روی بسته تهیه کنید. بعد از اینکه پاستاها نرم شد، آبکش کرده و روی آن مقداری آب یخ بریزید. حالا باید مواد میانی این پاستا را تهیه کنید.
خیارشور را نگینی کرده و درون کاسه ای به همراه ژامبون های خرد شده، بریزید. فلفل دلمه ای نگینی شده و نخود و ذرت هایی که پخارپز شده اند را به مواد اضافه نمایید.
مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید تا یکدست شود. فلفل سیاه، نمک و مقداری فلفل قرمز بزنید. در صورت دلخواه می توانید از مقداری سس مایونز نیز برای روی مواد استفاده کنید. مواد را مجدد هم زده تا ترکیبی یکدست داشته باشد.
در این مرحله از طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر باید درون پاستاهای آبکش شده را با مواد میانی پر کنید. در صورت دلخواه برای مزه دار شدن این پاستا می توانید از مقداری آویشن و سبزی جعفری و پیازچه خرد شده نیز استفاده کنید.
پاستاهای پر شده را درون ظرف دلخواه بچینید و روی آن را با سبزیجات و سس های دلخواه سرو کنید. شما می توانید از ژامبون های دلخواه برای این پاستا استفاده نمایید.
در صورتی که نمی خواهید از ژامبون برای این پاستا استفاده کنید، می توانید مرغ پخته را جایگزین آن نمایید. در صورت دلخواه می توانید از هویج نیز در این سالاد استفاده کنید.