املت یک غذای ایرانی خوشمزه است که شما می توانید، تنوعی در آن ایجاد کنید. اگر عاشق این غذا هستید، می توانید در این بخش یک نوع متفاوت از آن را تهیه کنید. املت تره که طرز تهیه آن را در این بخش برای شما علاقمندان قرار داده ایم.
تهیه انواع املت خانگی کار بسیار ساده ای است. شما می توانید با توجه به ذائقه خود اقدام به تهیه املت تره، املت کلم برگ و املت بادمجان نمایید. این نوع املت ها دستور تهیه ای متفاوت درند و شما می توانید برای یک وعده شام فوری نیز آن را تهیه کنید.
مواد لازم
- تخم مرغ: 4 عدد
- زردچوبه: به میزان لازم
- تره کوهی یا تره معمولی: 1 دسته
- کره یا روغن: به میزان لازم
- فلفل و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه املت تره خوشمزه
این املت یک غذای سنتی و پر خاصیت است. تهیه این غذا برای شام بسیار عالی بوده و فوری آماده می شود. اولین گام برای آماده کردن این غذا، پارک کردن تره ها و شستن آن است. بعد از اینکه آب اضافی تره ها خارج شد، باید به اندازه های دلخواه ساطوری کنید. برای این املت می توانید از تره تازه و یا تره خشک استفاده نمایید. استفاده از تره تازه طعم و عطر بهتری به غذا می دهد.
یک تابه را روی حرارت قرار داده و تره ها را در آن مقداری تفت دهید. بعد از اینکه تره ها آب انداخت مقداری بیشتر تفت داده تا آب اضافی آن خشک شود. حالا باید مقداری کره و روغن مایع نیز موادتان اضافه کنید. بعد از اینکه تره ها به خوبی تفت خورد و رنگ آن مقداری عوض شد، فلفل و نمک را اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه املت تره باید زردچوبه را به تره ها اضافه کرده و مقداری هم بزنید. حالا در مرحله آخر نیز باید تخم مرغ ها هم زده را به ترکیب تره ها اضافه کنید. درب تابه را قرار دهید تا تخم مرغ ها مقداری پف کنند. در صورتی که دوست دارید، می توانید تخم مرغ ها را به همراه سبزی های هم بزنید تا یکدست شود.
همانطور که ملاحظه کردید آماده کردن این املت بسیار ساده است. شما می توانید این غذای عالی را برای وعده ناهار و شام استفاده نمایید. این غذا را با تره تازه تهیه کنید تا عطر و تندی تره در املت حس شود. در صورت دلخواه می توانید از سبزی های معطر دیگر نیز در این املت استفاده کنید. این غذای سنتی دستور تهیه ای ساده نیز دارد.