تهیه شربت با مواد مختلف در خانه کار بسیار ساده ای است. اگر می خواهید، طعم جدیدی از یک شربت خانگی را بچشید، می توانید در این بخش طرز تهیه شربت بادام را مطالعه کنید. این شربت پر خاصیت بوده و طعم جدید دارد.
داشتن انواعی از شربت های خانگی کار بسیار ساده ای است. شما می توانید در آرگا با طرز تهیه شربت زرشک و شربت کیوی آشنا شوید. این نوع شربت ها برای پذیرایی در مجالس شما نیز مناسب هستند.
مواد لازم
- بادام: نیم کیلو
- شکر: 1 کیلوگرم
- بادام کوهی تلخ: 150 گرم
- عرق بهار نارنج: نصف پیمانه
طرز تهیه شربت بادام
این شربت طعمی شیرین دارد و عطر مطبوع آن نیز می تواند، لذت بخش باشد. در صورتی که می خواهید این شربت برای شما دلچسب و شیرین تر باشد، می توانید از اضافه کردن بادام تلخ صرف نظر کنید.
ابتدا باید نیم کیلوگرم مغز بادام را با 150 گرم بادام تلخ کوهی درون یک کاسه بریزید. روی بادام ها را مقداری آب ولرم ریخته و به مدت 1 شبانه روز در آب خیس کنید. حالا بادام ها به راحتی از پوست جدا می شوند. با دست بادام ها را پوست کنده و درون ظرفی بیندازید.
مقداری بادام که خیس شده را با گوشت کوب برقی به خوبی میکس نمایید. این فرایند را ادامه داده تا همه بادام ها به خوبی کوبیده شوند. بادام های کوبیده شده را درون یک پارچه نخی نازک ریخته و خوب ته گیری کنید.
در این مرحله از طرز تهیه شربت بادام باید درون ظرفی یک لیوان آب جوشیده سرد شده بریزید. مرتب کیسه را درون آب قرار داده و بچلانید. این فرآیند را ادامه تا به خوبی شیره بادام ها گرفته شود.
درون یک قابلمه نیم کیلوگرم شکر ریخته و به همراه 4 لیوان شیره بادام و آب سرد روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد از اینکه شربت شما به جوش آمد و نسبتا قوام دار شد، نصف پیمانه عرق بهار نارنج را روی آن اضافه کنید.
حالا شربت را بعد از سرد شدن درون یخچال بگذارید و بعد از اینکه خنک شد سرو کنید. در صورت شیرین بودن می توانید مقداری آب روی شربت اضافه کنید. این شربت طعم عالی داشته و بسیار پر خاصیت می باشد.
مدت زمان آماده سازی این شربت نیز نسبتا کم بوده و می توانید به راحتی آن را تهیه کنید. این شربت برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالس شما بسیار مناسب می باشد. سرو این شربت در کنار کیک نیز فوق العاده خواهد شد.