ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: پیتزای املت [تماشا کنید]

پیتزای املت یا در واقع املت پیتزایی یک غذای آسان و بسیار خوشمزه است که می توانید برای صبحانه یا میان وعده آن را تهیه کرده و میل کنید. برای یادگیری روش پخت این غذا با روزیاتو همراه باشید.

خوشمزه روز: پیتزای املت [تماشا کنید]

پیتزای املت یا در واقع املت پیتزایی یک غذای آسان و بسیار خوشمزه است که می توانید برای صبحانه یا میان وعده آن را تهیه کرده و میل کنید. برای یادگیری روش پخت این غذا با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم

  • 6 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری خامه غلیظ
  • نمک و فلفل سیاه
  • 50 + 200 گرم پنیر موزارلای رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
  • 1 پیمانه ذرت پخته شده
  • 70 گرم بیکن خرد شده
  • نصف یک عدد پیاز
  • 1 قاشق چایخوری آویشن

طرز تهیه

  1. تخم مرغ ها را هم زده، خامه، نمک و فلفل سیاه را به آن ها اضافه کنید.
  2. 50 گرم پنیر را افزوده و هم بزنید.
  3. کف قالب پیتزا را با روغن چرب کنید. مخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید.
  4. املت را به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید تا پنیرها کاملا آب شده و سطح آن ها طلایی شود.
  5. بیکن را به همراه پیاز تفت دهید.
  6. روی املت یک لایه سس گوجه فرنگی بمالید. 200 گرم پنیر باقی مانده را روی سطح آن بریزید. سپس به ترتیب، ذرت، بیکن و پیاز و آویشن ریخته و آن ها را درون فر قرار دهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان