مواد لازم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد بزرگ
سیب زمینی 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل , زرچوبه , نمک , زعرفان به مقدار لازم
جعفری خرد شده 1 قاشق چایخوری
کره 1 قاشق
دستور پخت
ابتدا پیاز را به در حد متوسط رنده کرده و گوشت را با فلفل سیاه ، پیاز ، نمک ، زعفران ، زردچوبه و جعفری مخلوط می کنیم.
مواد را توسط سیخ های چوبی سیخ می کنیم. توجه کنید اندازه سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد . در تابه ای نچسب مقدار کمی روغن و کره ریخته و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و بصورت حلقوی برش میزنیم . گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم.
سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد.

نکات تکمیلی در مورد کباب تابه ای سیخی
کباب تابه ای سیخی جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 35 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کباب تابه ای سیخی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه کباب تابه ای سیخی