ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل [تماشا کنید]

اگر عطر نارگیل و زنجبیل را دوست داشته باشید، این پنکیک های خوشمزه نظرتان را جلب خواهند کرد. تهیه این صبحانه چندان سخت نیست و برای تهیه سس میوه ی کاراملی آن نیز به چند عدد هلو یا شلیل و مقداری کره نیاز دارید.

خوشمزه روز: پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل [تماشا کنید]

اگر عطر نارگیل و زنجبیل را دوست داشته باشید، این پنکیک های خوشمزه نظرتان را جلب خواهند کرد. تهیه این صبحانه چندان سخت نیست و برای تهیه سس میوه ی کاراملی آن نیز به چند عدد هلو یا شلیل و مقداری کره نیاز دارید.

برای یادگیری روش پخت آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم

  • ¾ پیمانه آرد برنج
  • ¼ پیمانه نارگیل بو داده
  • نوک انگشت نمک
  • 3 بسته شیرین کننده استویا
  • 1 پیمانه شیر نارگیل
  • نصف پیمانه آب
  • روغن یا کره برای سرخ کردن
  •  4 عدد شلیل، آلو یا هلو
  • ¼ پیمانه کره نرم شده
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل
  • ¼ پیمانه بادام بو داده
  • 2 عدد لیموترش
  • ماست برای سرو
  • برگ تازه نعنا برای تزئین

طرز تهیه

  1. برای تهیه پنکیک، آرد برنج، نارگیل بو داده، نمک و دو بسته شیرین کننده استویا را با یکدیگر مخلوط کنید. شیر نارگیل و آب را افزوده و هم بزنید.
  2. تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره یا روغن را درون آن بریزید تا آب شود. سپس، ¼ پیمانه از مواد را درون تابه ریخته و هر طرف آن را به مدت 2 تا 3  دقیقه سرخ کنید.
  3. این کار را با همه مواد تکرار کنید.
  4. در تابه دیگری، هلوهای قاچ کرده را بچینید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. کره، زنجبیل و بادام را افزوده و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا میوه ها پخته شوند و عطر زنجبیل هم در بیاید.
  5. آن را از روی حرارت بردارید. پوست رنده شده و آب لیموترش را روی آن ها بریزید.
  6. میوه های کاراملی شده را به صورت داغ روی پنکیک قرار داده و با نعنا و ماست تزئین و سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان