با میگو و رب انار می توانید یک غذای دریایی فوق العاده خوشمزه و باب سلیقه همه اعضای خانواده تهیه کنید. همانطور که می دانید میگو سرشار از خواص و فواید سلامتی بوده و تنها نکته ای که باید به آن دقت کرد نحوه طبخ آن است. در ادامه طرز تهیه میگو با رب انار آموزش داده می شود. میگو یک غذای دریایی است که مصرف آن خواص و فواید سلامتی بسیاری به همراه دارد. البته برای حفظ خواص آن باید در طبخ میگو بیشتر دقت کرد. در ادامه مطلب طرز تهیه میگو با رب انار آموزش داده می شود تا شما هم در منزل این غذای خوشمزه و لذیذ را تهیه و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
همچنین می توانید با طرز تهیه میگو بندری و میگو ترش خوشمزه نیز آشنا شده و با آماده سازی این غذاهای دریایی پرخاصیت نهایت استفاده را ببرید. می توانید برای تهیه میگو پلو با رب انار از انواع سایز میگو استفاده نموده و آن را به دلخواه درون پلو قرار بدهید یا با زعفران سرخ کرده و هنگام سرو روی پلو بچینید.
این غذا به اندازه ای خوشمزه و لذیذ است که می توانید آن را در مهمانی ها و مجالس نیز سرو نمایید. طعم این غذا با رب انار ملس و خوشمزه بوده و می توان آن را برای شام شب عید یا چهارشنبه سوری نیز در نظر گرفت.
مواد لازم
برای تهیه این غذای دریایی خوشمزه به مواد زیر نیاز است:
- میگوی پلویی: 400 گرم
- برنج: 4 پیمانه
- سبزی پلویی: 1 پیمانه
- پیاز: 1 عدد
- سیر: 2 حبه
- رب اناز: 1 ق. چای خوری
- روغن سرخ کردنی: 1 ق. غذاخوری
- کره: 20 گرم
- زعفران غلیظ دم کرده: 3 ق. غذاخوری
- دارچین: 1 ق. چای خوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- دانه گشنیز ساییده شده: به میزان لازم
طرز تهیه میگو با رب انار
برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا باید روغن را درون تابه بریزید تا داغ شود سپس پیازهایی که از قبل نگینی خرد کرده اید را به روغن اضافه کرده و تفت بدهید. وقتی پیازها طلایی شدند سیر رنده شده را نیز اضافه و همزمان میگو را نیز اضافه کرده و سریعا یک قاشق زعفران روی میگوها بریزید.
سپس نمک، فلفل، دانه گشنیز ساییده شده را هم به مواد اضافه و کمی هم زده تا خوب با میگو و مواد دیگر مخلوط شود. سپس حرارت را زیاد کرده و دو دقیقه میگوها را تفت دهید. در ادامه سبزی پلویی را که از قبل شسته و ساطوری نموده اید به همراه رب انار بعد از تفت خوردن میگوها به آن اضافه و مجددا دو دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.
صبر کنید تا مواد یکدست شده و دقت کنید که بیشتر از 5 دقیقه میگو تفت داده نشود وگرنه حالت سفت و لاستیکی پیدا می کند. در ادامه مراحل آبکشی برنج را انجام داده و به همراه دو قاشق زعفران روی حرارت ملایم قرار داده تا دم بکشد. سپس میگو آماده شده را روی پلو قرار دهید.
یک روش دیگر این است که ته دیگ مورد نظرتان را ابتدا در ته قابلمه قرار داده سپس دو لایه برنج و یک لایه میگو و مقداری دارچین و زعفران و دو مرتبه دو لایه برنج یک لایه میگو به ترتیب اضافه تا همه مواد تمام شود. بعد صبر کنید تا غذا دم بکشد. بعد از حدود 15 دقیقه میگو پلو آماده سرو خواهد بود. کره را گرم کرده و روی برنج ریخته بعد مواد را درون ظرف مخصوص سرو بریزید و میل کنید. نوش جان
نکاتی برای پخت بهتر میگو
- حتما برای تفت دادن میگو تایم گرفته و دفت کنید که بیشتر از 5 دقیقه طول نکشد.
- اضافه کردن دارچین به میگو سردی آن را می گیرد.
- نیاز نیست از قبل میگوها را مزه دار نمایید.
- می توانید از هر سایز میگو برای تهیه این غذا استفاده نمایید.