طرز تهیه ترشی گل کلم و موسیر یک چاشنی عالی با طعم متفاوت

ترشی گل کلم و موسیر یکی از انواع ترشی های خوش طعم و خوش عطر می باشد که می توانید به راحتی در منزل تهیه نمایید. در این مطلب آشپزی آموزش طرز تهیه ترشی گل کلم و موسیر را با شما به اشتراک می گذاریم.

طرز تهیه ترشی گل کلم و موسیر یک چاشنی عالی با طعم متفاوت

ترشی گل کلم و موسیر یکی از ترشی های خیلی ساده و خوش مزه است که تنها با استفاده از گل کلم، خیار، موسیر و سرکه و برخی طعم دهنده ها در منزل می توانید آن را تهیه نمایید. در این مطلب شما را با طرز تهیه ترشی گل کلم و موسیر آشنا می کنیم.

زمانی دو هفته ای برای تهیه ترشی گل کلم و موسیر نیاز است. که دارای طعمی خاص و دوست داشتنی بوده و می توانید کنار انواع غذاها و دمپخت ها میل نمایید. از گل کلم در ترشی های مختلفی مانند ترشی هفت بیجار، ترشی یونانی و ترشی مشهدی استفاده می شود.

رسپی ترشی گل کلم و موسیر ساده

مواد مورد نیاز

  • 8 عدد خیار
  • 1 عدد گل کلم
  • 4 عدد فلفل تند
  • 150 گرم موسیر
  • یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز
  • اندازه کافی سرکه
  • اندازه کافی نمک
  • اندازه کافی آب جوشیده شده
  • یک قاشق غذاخوری زردچوبه
  • یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز

طرز تهیه ترشی گل کلم و موسیر

در مرحله اول گل کلم را به هر اندازه ای که خودتان می خواهید، متناسب با سلیقه ی خود ریز و یا درشت خرد نمایید. سپس آن ها را درون لگن آب بریزید و چند مرتبه شسته و درون آبکش بریزید و بشویید تا تمیز گردد. بعد در قابلمه ای ریخته و یک قاشق غذاخوری زردچوبه و نمک به آن بیفزایید و بر روی گل کلم ها بریزید تا روی آنها را بپوشاند. به مدت ده دقیقه بر روی شعله بگذارید تا قدری نرم گردیده و سپس آبکشی نمایید.

حالا در این مرحله خیارها را شسته و بر روی پارچه ای نخی پهن نمایید تا خشک گردد. بعد هر چهار فلفل تند را شسته و خرد نمایید. موسیرها را پوست گرفته، ورقه ورقه ریز کنید. برای خوشمزه تر شدن از موسیر تازه بهره ببرید.

سپس گل کلم های خرد شده، موسیر و فلفل تند را لایه لایه درون شیشه بریزید تا شیشه پر گردد، در نهایت هم بر روی آن ها تخم گشنیز بریزید. باید شیشه تمیز باشد. درون پارچی یک دوم آب جوشیده گرم و یک دوم سرکه سفید و یک قاشق غذاخوری نمک ریخته و ترکیب نمایید، این محلول ترکیب شده را به مواد درون شیشه اضافه کنید، به شکلی که تا لبه پر گردد. سپس درب شیشه را ببندید و به مدت دو هفته در دمای هفته در دمای اتاق بگذارید و سپس مصرف نمایید.

آموزش طرز تهیه ترشی گل کلم و موسیر

نکات مهم و کاربردی

  • حتما شیشه ترشی تمیز و بدون چربی باشد.
  • خوب است پس از باز کردن درب ترشی، در مکانی خنک بگذارید.
  • در صورت تمایل فلفل تند را سالم درون ترشی بگذارید.

آموزش طرز تهیه ترشی گل کلم و موسیر

در این مطلب شما خوش سلیقه ها و علاقه مندان به ترشی هایی با طعم عالی و نو را طرز تهیه ترشی گل کلم و موسیر آشنا کردیم، امیدواریم مورد توجه تان واقع شده باشد.

دمنوش گیاهی سریع‌ترین راه برای لاغری شکم و پهلو

نوشیدن یک فنجان دمنوش و چای گیاهی در روز به شما کمک خواهد کرد تا وزن خود را به میزان دلخواهتون پایین بیاورید. دمنوش‌های گیاهی علاوه بر سم‌زدایی و فوایدی که برای بدن دارند، سریع‌ترین روش لاغری و چربی‌سوزی هم هستند و شما در مدت زمان کم، صاحب تناسب اندام شگفت‌انگیزی خواهید شد. برای شرکت در چالش 7 کیلو لاغری در یک ماه، همین الان مشاوره رایگان بگیرین.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان