ماهان شبکه ایرانیان

فوت یک نفر بر اثر کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱ نفر از بیماران کرونا در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۲۵۰ رسید.

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای آخرین وضعیت کرونا در کشور را اعلام کرد و از شناسایی 46 بیمار کرونایی جدید خبر داد.
 
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای آخرین وضعیت کرونا در کشور را منتشر کرد.
 
در این اطلاعیه آمده است: تاکنون 65 میلیون و 218 هزار و 647 نفر دُز اول، 58 میلیون و 614 هزار و 489 نفر دُز دوم، 31 میلیون و 698 هزار و 771 نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به 155 میلیون و 531 هزار و 907 دُز رسید.
 
از دیروز تا امروز 4 خردادماه 1402 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 46 بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در کشور شناسایی و 23 نفر از آنها بستری شدند.
 
مجموع بیماران کووید 19 در کشور به 7 میلیون و 611 هزار و 490 نفر رسید.
 
متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 1 نفر از بیماران کووید 19 در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری، به 146 هزار و 250 رسید. 
 
خوشبختانه تاکنون 7 میلیون 365 هزار و 341 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.
 
181 نفر از بیماران مبتلا به کووید 19 در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
 
تاکنون 56 میلیون و 629 هزار و 98 آزمایش تشخیص کووید 19 در کشور انجام شده است.
 
در حال حاضر صفر شهرستان وضعیت قرمز، 1 شهر در وضعیت نارنجی، 68 شهر در وضعیت زرد و 379 شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان