ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دسر زردآلو خوشمزه و نکات کلیدی درست کردن این دسر

در این مطلب می خواهیم شما را با طرز تهیه دسر زردآلو خوشمزه و خوش طعم آشنا می کنیم، این دسر که با استفاده از میوه زردآلو درست می شود، انتخابی ایده آل و دلخواه برای پذیرایی در مهمانی ها نیز به شمار می رود.

طرز تهیه دسر زردآلو خوشمزه و نکات کلیدی درست کردن این دسر

دسر زردآلو از دسرهای خوشمزه و محبوب می باشد که در فصل بهار که زردآلوها می رسند، تهیه می شود. زردآلو میوه ای با کلی خواص و البته طعم بینظیر است که با استفاده از آن در دسر می توان دسری فوق العاده را برای میزبانی در جشن ها و مهمانی ها آماده کنید که با اغلب ذائقه ها و سلیقه ها سازگار می باشد. اگر راغب به آشنایی با طرز تهیه دسر زردآلو شدید، دعوت می کنیم ما را تا انتها همراهی کنید.

دسرهای میوه ای یکی از انتخاب های همیشگی و اغلب علاقه مندان به دسر محسوب می شود که دسر هلو، دسر گیلاس، دسر توت فرنگی و دسر زردآلو از دسرهای میوه محبوب هستند که به راحتی می توانید در منزل آن را آماده کرده و از طعم دوست داشتنی آن خود را متنعم نمایید. برای تهیه دسر زردآلو، زرآلو اصلی ترین مواد لازم آن بوده و به سایر مواد شکر، پودر ژلاتین، خامه صبحانه و … نیز نیاز می باشد.

دستور پخت دسر زردآلو خوشمزه

مواد لازم

  • یک پیمانه شکر
  • 300 گرم زردآلو
  • یک دوم پیمانه آب
  • 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • یک دوم پاکت خامه صبحانه

مواد لازم برای کرم

  • سه چهارم شکر
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری گلوکز
  • سه پیمانه شیر
  • یک چهارم چایخوری وانیل
  • دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • دو قاشق غذاخوری پودر کاستارد

طرز تهیه دسر زردآلو با طعمی دوست داشتنی

جهت تهیه دسر زردآلو با طعمی لذیذ و خوش طعم اول لازم است پوره زرآلو را آماده نمایید، برای این منظور اول دانه های زردآلو را جدا نموده و آنها را به تکه هایی کوچک خرد نمایید. بعد آن ها را با آب و شکر داخل قابلمه ای ریخته و بر روی شعله متوسط قرار دهید تا زردآلوها پخته گردند و در نهایت وقتی که زرآلوها نرم گردیدند درون مخلوط کن بریزید تا پوره شوند.

جهت تهیه کرم دسر زردآلو اول لازم است شکر، شیر، نشاسته ذرت، گلوکز، زرده تخ مرغ، پودر کاستارد را داخل قابلمه ای ریخته و خوب بهم بزنید تا مخلوط و یکدست گردند. بعد قابلمه را بر روی شعله متوسط قرار داده و پشت سر هم به هم زدن آن ادامه دهید تا غلظت دار (مانند غلظت فرنی) شود. در نهایت هم حرارت زیر قابلمه را قطع کرده و وانیل را بیفزایید.

سپس پودر ژلاتین را با مقداری آب سرد ترکیب نمایید و بعد با استفاده از بن ماری پودر ژلاتین را به خوبی در آب حل نمایید. روش بن ماری با استفاده از حرارت غیر مستقیم انجام می شود. وقتی پودر ژلاتین به خوبی حل شد و آماده گردید، پوره زردالو و خامه صبحانه را به کرم دسر که دیگر با محیط هم دما شده است، بیفزایید و به خوبی بهم بزنید تا با یکدیگر ترکیب گردیده و کاملا یکدست گردند.

در آخرین مرحله نیز کف قالبی سیلیکونی را چرب نمایید و مایه دسر را در آن ریخته و در حد چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکل گرفته و به بیانی خودش را بگیرد. بعد قالب را داخل ظرف مناسب سرو برگردانده و با استفاده از قطعات زردآلو آن را تزیین نمایید.

چند نکته طلایی

  • در صورت تمایل می توانید مواد را داخل لیوان های کوچک ریخته و درون یخچال قرار دهید و به طور یکنفره میل نمایید.
  • گلوکز برای براق نمودن دسر به دسر افزوده می شود که در صورت تمایل و یا موجود نبودن می توانید از آن استفاده نکنید.
  • همچنین می توانید در عوض پودر کاستارد در کرم زردآلو تنها از نشاسته ذرت بهره ببرید.

طرز پخت و آماده سازی دسر زردآلو

در این مطلب آموزش آشپزی شما را با طرز تهیه دسر زردآلو آشنا کردیم تا در صورت تمایل بتوانید به راحتی در منزل آن را تهیه نموده و برای دورهمی ها و مهمانی ها از آن بهره ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان