ماقوت شکلاتی یکی از دسر های بسیار ساده و خوشمزه محبوب می باشد که این دسر را معمولا به عنوان پیش غذا و یا میان وعده سرو می کنند. برای تهیه این دسر خوشمزه نیاز به مواد اولیه چندانی ندارید و با استفاده از چند مواد اولیه ساده مانند نشاسته و پودر کاکائو تهیه کرد. ماقوت جایگاه مهمی در ماه رمضان دارد که البته در دیگر ماه های سال هم تهیه می شود. طرز تهیه ماقوت شکلاتی در این مطلب قرار گرفته است.
در سایت آرگا علاوه بر طرز تهیه این سر محبوب می توان با دستور تهیه دیگر دسر های خوشمزه دیگر مانند دسر ساندا و دسر کاتمر آشنا شد. این دسر ها بسیار مناسب برای میان وعده و یا انواع مهمانی های کوچک مانند جشن تولد و دیگر مهمانی ها می باشد. برای تزئین انواع دسر می توان از میوه هایی مانند موز، توت فرنگی و انواع مغزیجات مانند پسته خرد شده استفاده کرد که بستگی به سلیقه شما دارد. در صورت نیاز می توان مواد اولیه را یک و یا دو برابر کرد.
مواد لازم
- شکر 1 پیمانه
- آب 4 پیمانه
- نشاسته گل 6 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
- وانیل نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه ماقوت شکلاتی خوشمزه
ابتدا یک قابلمه مناسب بردارید و آب و نشاسته را در قابلمه بریزید. سپس با استفاده از قاشق نشاسته را در آب حل کنید. سپس شکر و پودر کاکائو را هم به قابلمه بی افزایید و هم بزنید تا مواد درون قابلمه به خوبی یکدست شوند. قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. ماقوت را به صورت مداوم هم بزنید تا یکم سفت تر شود. دقت داشته باشید ماقوت زیاد سفت نمی شود.
در ادامه هم ماقوت را به صورت مداوم هم بزنید تا به قوام بیاد. پس از به قوام آمدن ماقوت می توان مقداری وانیل را اضافه کرد و دوباره هم زد. ظرف مورد نظر را بردارید. برای مثال می توان از کاسه های کوچک ژله و یا کاسه بزرگ استفاده کرد. ماقوت را پس از مقداری خنک شدن در ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. البته به صورت گرم هم می توان سرو کرد به دلخواه است.
می توان از قالب های ژله مختلف استفاده کرد به جای کاسه که به دلخواه است و می توانید از هر ظرفی برای سرو استفاده کنید. برای مشاهده انواع دسر های ساده، خوشمزه و محبوب بر روی لینک قرار گرفته شده در مطلب کلیک کنید.