ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دسر کرم کارامل خانگی با طعم عالی

طرز تهیه دسر کرم کارامل که یک نوع دسر مجلسی بوده با ترکیب شکر، تخم مرغ و شیر تهیه می شود. این دسر را باید کمی حرارت دهید تا بافت خوبی داشته باشد.

طرز تهیه دسر کرم کارامل خانگی با طعم عالی

طرز تهیه دسر کرم کارامل که یک نمونه دسر متنوع خانگی است در این بخش قرار داده شده که می توانید آن را مطالعه کنید. این دسر را برای پذیرایی در انواع مهمانی و مجالس خود می توانید تهیه کنید و لذت ببرید.

اگر می خواهید انواعد دسرهای مجلسی را داشته باشید، می توانید در آرگا با ما همراه شوید. در لینک نیز با طرز تهیه دسر فلامینگو و دسر ساندا  آشنا می شوید.

طرز تهیه دسر کرم کارامل

مواد اولیه:

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • عصاره وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
  • شیر: 1 و نیم لیوان
  • شکر: 1/2 پیمانه

طرز تهیه دسر کرم کارامل:

این دسر خیلی خوشمزه و عالی است و شما می توانید برای یک مهمانی عالی از آن استفاده کنید. برای داشتن چنین دسری باید ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و بعد مقداری شکر درون تابه ریخته و با حرارت ملایم زمان دهید تا شکر کارملی شود.

نحوه تهیه دسر کرم کارامل

توجه کنید که شکر نباید با حرارت ملایم باز شود که در این صورت تلخ خواهد شد. در این مرحله بعد از تهیه شدن کارامل می توانید، قالب مورد نظر را انتخاب کرده و مقداری از کارامل تهیه شده را درون قالب بریزید. کارامل را در تمام سطح قالب پخش کرده و در ادامه به سراغ تهیه دیگر مواد دسر بروید.

قابلمه ای را روی حرارت قرار داده و بعد مقداری شیر نیز درون آن بریزید. بعد از اینکه شیر جوشید، می توانید درون کاسه ای دیگر تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. برای این کار بهتر است تا از یک همزن استفاده کنید کحه به خوبی مواد هم زده شود.

در این قمست نیز باید مقداری از عصاره وانیل را اضافه کنید. طرز تهیه دسر کرم کاراملی به همین سادگی و شما می توانید در این بخش با یک رسپی ساده از ان آشنا شوید. بعد از جوشیده شدن شیر می توانید را در چند مرحله به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید.

دستور تهیه دسر کرم کارامل

این کار را به آرامی انجام دهید تا مواد شما کاملا سفید شود. در این قسمت نیز باید مواد را از یک صافی رد کنید تا صاف و یکدست شود. در ادامه نیز مواد تهیه شده را باید درون قالب بریزید. قابلمه ای را آب کرده تا نیمه های قالب و بعد روی حرارت بگذارید. وقتی که آب جوشید، می توانید قالب را درون آن بگذارید.

روی قابلمه را یک دمکنی گذاشته و به مدت سک ساعت زمان دهید تا مواد روی حرارت پخته شود و در ادامه نیز باید دسر را چک کنید تا حالت لرزانی داشته باشد. در صورت دلخواه نیز می توانید از فر برای این دسر استفاده کنید تا پخت خوبی داشته باشد.

حالا زمان دهید تا دسر خنک شده و بعد درون ظرف دلخواهتان سرو نمایید. این دسر خوشمزه را می توانید برای پذیرایی در مهمانی های خود نیز تهیه کنید و از مزه و طعم عالی آن لذت ببرید. افزودن عصاره وانیل در این دسر کاربردی بوده و عطر آن را بهتر می کند. شما باید عصاره را در زمان هم زدن تخم مرغ ها اضافه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان