کرامبل از جمله دسرهای خوشمزه محسوب می شود که با استفاده از میوه های تازه به ویژه تابستانی تهیه می گردد، روی این دسر را با یک لایه از شکر، کره و آرد می پوشانند.در واقع یکی از ویژگی های خاص و جداکننده این دسر با دیگر دسر و کیک ها وجود یک روکش استثنایی می باشد. کرامبل که نام دیگر آن کوکی هم است را می توانید به سادگی در منزل با طعم دلخواه خود تهیه کنید؛ در این مطلب آموزش طرز تهیه کرامبل توت فرنگی را در اختیار شما قرار می دهیم.
اگرچه جرات اختصاص خوشمزه ترین دسر را به این کرامبل نداشته باشیم، اما می توانیم آن را یکی از دسرهای خوش طعم دنیا دانست که بعد از پخت و میل کردن آن در آشپزخانه پر رمز و راز خانه خود؛ این گفته را تایید می کنید. توت فرنگی یکی از میوه های خوشمزه و خوش عطر است که عصاره و اسانس آن و نیز خود میوه تازه اش از پرکاربردترین ها به شمار می رود که موجب می شود کرامبل آن هم از این ویژگی مستثنی نباشد.
مواد لازم
- یک پیمانه و نیم آرد سفید
- صد گرم کره
- دو پیمانه توت فرنگی
- یک چهارم و یک دوم پیمانه شکر
- یک قاشق چایخوری وانیل
- یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
مراحل طرز تهیه کرامبل توت فرنگی یک دسر دوست داشتنی
در اولین مرحله فر را بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا فر گرم گردد، بعد آرد را با بکینگ پودر و نمک و نیز وانیل درون ظرفی ریخته و به خوبی بهم بزنید یکبار الک نمایید تا سبک گردد، سپس کره سرد را افزوده و با استفاده ازانگشت خود آن را بهم بزنید تا مثل تکه های کوچک نان گردد. در نهایت یک دوم شکر را بیفزایید و خوب بهم زده و شکر را با مواد ترکیب نمایید.
حالا ظرف مناسبی را برداشته و مقداری چرب نموده و بعد کمی از لایه بالایی در ته ظرف بریزید و به کمک گوشتکوب آن را صاف و یکنواخت نمایید مواد به خوبی انسجام یافته و بعد ظرف را در کناری قرار دهید تا لایه ای از میوه فراهم گردد. توت فرنگی ها را نیز به خوبی بشویید و به اندازه های کوچکتر خرد نمایید.
بعد یک چهارم پیمانه شکر و نشاسته ذرت بیفزایید و به خوبی بهم بزنید، بعد لایه میوه ای تشکیل شده را بر روی مواد بالایی به طور یکنواخت قرار دهید تا تمام ظرف پر گردد. در ننهایت هم باقیمانده ترکیب کره را بر روی توت فرنگی ها پاشیده و درون فر قرار دهید. کرامبل شما باید حدودا نیم ساعت تا 45 دقیقه در فر باقی بماند تا به خوبی بپزد. برای طلایی و خوب پخته شدن سطح رویی کرامبل هم می توانید گریل فر را روشن نمایید.
نکات
- در صورت استفاده از توستر و فر برقی دما را بیست درجه کاهش دهید.
- در صورت تمایل می توانید وانیل را حذف کنید.
- در صورت تمایل از مقداری پودر دارچین به عنوان چاشنی بهره ببرید.
- اگر می خواهید لایه های کرامبل شما خوش رنگ تر شود، از شکر قهوه ای بهره ببرید.
به همین سادگی با انجام مراحل آموزش داده شده می توانید یک کرامبل خوش طعم در منزل تهیه نمایید، با توجه به اینکه توت فرنگی دارای طعم و عطری دوست داشتنی است، این دسر نیز می تواند یکی از پایه ثابت های دسرهای خانگی شما باشد. تنوع دسر بسیار زیاد است و نمی توان تنها خطوطی را به آن اختصاص داد، آرگا در مطالب منتشر شده قبلی روش تهیه برخی از دسرها را آموزش داده است که با کلیک کردن بر روی لینک انواع دسر می توانید از آن بهره مند شوید.