طرز تهیه دسر اسنیکرز با سه روش رژیمی، مغزدار و خرمایی

اسنیکرز نام یک دسر شکلاتی خوشمزه و محبوب بین المللی است که تنوع در روش های تهیه و نیز طعم و انواع آن بسیار می باشد، آرگا همراه شوید تا طرز تهیه اسنیکرز را به ۳ روش متفاوت و کاربردی آموزش دهد.

طرز تهیه دسر اسنیکرز با سه روش رژیمی، مغزدار و خرمایی

اسنیکرز از جمله شکلات های پرطرفدار و خوشمزه نه تننها ایران که در تمام جهان است، اسکینرز یک شکلات خوش طعم و مقوی است که انتخابی فوق العاده برای پذیرایی در مهمانی ها به شمار می رود. در این مطلب آموزش طرز تهیه دسر اسنیکرز را در اختیار شما قرار می دهیم.

اینکه یک شکلات از نظر طعم خوب باشد فقط یک بعد ماجراست، شکلات باید از لحاظ شکل ظاهری نیز اشتهابرانگیز بوده و ارزش غذایی آن هم بالا باشد. روش ها و اشکال مختلفی از دسر اسنیکرز وجود دارد که هر کدام بسته به سلیقه و ذائقه شما می تواند انتخابی دوست داشتنی محسوب شود.

روش تهیه دسر اسنیکرز رژیمی، مغزدار و با بادام زمینی و خرما

مواد لازم

  • دو پیمانه شیر
  • 50 گرم خامه
  • یک بسته صد گرمی بیسکوییت پتی بور
  • دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • یک دوم قاشق چایخوری وانیل
  • یک دوم پیمانه شکر

مواد برای کارامل شکلات

  • 150 گرم خامه
  • صد گرم شکلات تخته ای
  • 2/3 پیمانه شکر
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • یک دوم پیمانه بادام زمینی خرد کرده

آموزش طرز تهیه دسر اسنیکرز رژیمی خوشمزه

به عنوان شروع بیسکوییت های پتی بور را درون غذاساز بریزید تا پودر گردند. سپس  2 قاشق پودر بیسکوییت در ته لیوان های انتخابی ریخته و با وردنه ای آن را بکوبید تا پودر شود. بعد درون قابلمه ای کوچک شکرف نشاسته و شیر را با یکدیگر ترکیب نمایید تا یکنواخت گردد، سپس خامه صبحانه را به آن بیفزایید و قابلمه را بر روی شعله قرار دهید و مواد را مدام بهم بزنید تا بجوشد.

پس از اینکه مواد درون قابلمه مقداری جوشید و قوام یافت، وانیل را افزوده و سپس شعله زیر قابلمه را قطع نمایید و آرام با استفاده از ملاقه مواد برداشته و درون لیوان ها بر روی لایه بیسکوییتی بریزید. توجه داشته باشید که لیوان ها کاملا پر نشوند، سپس لیوان ها را برای 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد گردیده و رویه بگیرد.

در این مرحله به منظور تهیه کرم کاراملی درون قابلمه ای با ابعاد کم، شکر را ریخته و بر روی شعله کم قرار دهید تا ذوب گردیده و کارامل گردد، نکته : به هیچ وجه از قاشق برای هم زدن مواد بهره نبرید، تنها ظرف را تکان بدهید تا تمامی شکرها ذوب گردند. حالا خامه، کره و شکر را به آن افزوده و با سرعت بهم بزنید، باید ترکیبی یکنواخت حاصل شود.

سریعا بادام زمینی هایی که خرد کرده اید را نیز به آن بیفزایید و شعله زیر آن را قطع کنید تا کمی حرارت کارامل خارج شود. سپس با کمکی قاشقی کارامل را از روی دسرها و نیز روی لایه پیشین بریزید و دسرها را مجددا 1 – 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا به طور کامل سرد گردد.

در آخرین مرحله شکلات تخته ای را داخل مایکروفر بگذارید تا ذوب شود، همچنین می توانید از روش بن ماری برای این منظور بهره ببرید. 1 – 2 قاشق غذاخوری روغن مایع در شکلات برای رقیق شدن بیشتر ریخته و سپس لایه ای نازک از شکلات ذوب شده و آماده را بر روی دسرها بریزید و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد.

مراحل آماده سازی دسر اسنیکرز

مواد لازم برای قسمت مغزی وسط

  • یک پیمانه خامه
  • یک پیمانه و نیم شکر
  • یک پیمانه گلوکز
  • یک دوم شیر پاستوریزه
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک

برای لایه دومی

  • یک پیمانه و نیم شکر
  • یک پیمانه گلوکز
  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • سه چهارم پیمانه کره بادام زمینی
  • یک پیمانه گلوکز
  • دو پیمانه بادام زمینی رست
  • یک دوم قاشق چایخوری وانیل
  • یک دوم پیمانه آب
  • اندازه نیاز شکلات تلخ و یا شکلات شیری

تهیه دسر اسنیکرز مغزدار (روش دوم)

در اولین مرحله شکلات تلخ را با روش بن ماری به طور کامل ذوب نمایید، بعد کمی از شکلات ذوب شده را داخل قالب های سیلیکون بریزید و بتکانید. وقتی داخل قالب به خوبی شکلاتی گردید، زمان دهید شکلات اضافه از قالب بیرون آمده و بعد قالب را در دمای محیط بگذارید تا شکلات داخل قالب خودش را گرفته و لایه بیرونی و پوسته این دسر آماده گردد.

سپس نوبت به تهیه مغز میانی اسنیکرز می رسد، قابلمه ای را بر روی شعله متوسط بگذارید و بعد گلوکز را با شکر به قابلمه بیفزایید و ترکیب نمایید، باید این ترکیب به خوبی ذوب شده و رنگش عوض گردد. وقتی که ترکیب گلوکز به رنگ کرم درآمد، خامه را به همراه نمک و شیر درون قابلمه بریزید و خوب ترکیب نمایید. دقت کنید بعد از افزودن شیر و خامه به خاطر خنک بودن ترکیب گلوکز و شکر جمع و سفت می گردد. بهم بزنید تا ترکیب گلوکز به طور کامل ذوب گردیده و دمایش 120 درجه سانتیگراد شود، وقتی که مایه میانی دمایش مناسب گردید، مغز بادام زمینی رست شده را به درون قابلمه بیفزایید و ترکیب نمایید.

در این مرحله شعله زیر قابلمه را قطع کنید و زمان دهید به طورکامل خنک گردد، بعد برای تهیه لایه دوم آن آب و شکر و گلوکز را داخل تابه ای مناسب بریزید و بعد تابه را بر روی شعله متوسط بگذارید. اکنون زمان دهید شکر به خوبی داخل آب حل گردد و بعد سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی تقریبا بزرگ و گود بریزید، بعد با استفاده از همزن برقی با دور تند بهم بزنید به طوری که رقیق سفیدرنگ گردد، البته نباید به حالت خامه درآید.

در این مرحله دورتادور تابه را با برسی خیس و مرطوب تمیز نمایید تا از شکرک زدن شربت جلوگیری کنید. وقتی دمای شربت داخل تابه 135 درجه شد آن را از روی شعله کنار بگذارید، بعد آرام آرام به مواد سفیده تخم مرغ اضافه کنید. هنگام افزودن شربت، سفیده تخم مرغ را با استفاده از همزن (دور تند) بهم بزنید تا سفیده تخم مرغ با حرارت شربت پخته نشود. کره بادام زمینی و اسانس وانیل را هم به ظرف افزوده و دوباره خوب هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط گردند.

وقتی لایه دوم دارای بافتی کشدار و یکنواخت شد، دیگر نیاز به ادامه هم زدن نیست و آن را در کناری قرار دهید که حرارتش کمتر گردد. بعد کمی از مواد مغزی را داخل قالب بریزید و خوب بفشارید تا انسجام پیدا کند.

اکنون کمی از مواد لایه دومی را بردارید و با کمک دست خود شکل بدهید، بعد بر روی لایه مغز بگذارید و با استفاده از دست بفشارید تا این لایه را پوشش دهد، در نهایت هم کمی شکلات ذوب شده را بر روی قالب بریزید و با کمک پالت پخش نمایید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا به طور کامل سفت شده و خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت قالب را از یخچال بیرون آورده و بعد شکلات را از قالب جدا نمایید.

دستور پخت دسر اسنیکرز در چند مرحله

مواد لازم

  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • سی عدد خرما
  • دو قاشق غذاخوری ارده
  • چهار قاشق غذاخوری جو دو سر پرک
  • دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  • میزان لازم شکلات تلخ
  • میزان نیاز بادام خرد کرده

تهیه اسنیکرز رژیمی با بادام زمینی و خرما (روش سوم)

در اولین مرحله دانه های خرما را جدا کرده و در صورت تمایل پوست روی خرماها را بگیرید. آنها را همراه ارده، کره بادام زمینی و خرما درون ظرفی ریخته و تفت داده و بهم بزنید.

سپس مواد ترکیب کرده را به 2 بخش تقسیم نموده و یک دوم مواد را در کناری قرار دهید، یک دوم دیگر آن را نیز با جو دو سر پرک ترکیب نمایید و به خوبی بهم بزنید. اکنون ترکیب جو و خرما را میان 2 عدد پلاستیک فریزر بگذارید و با استفاده از وردنه به خوبی مواد را صاف نمایید.

حالا در این مرحله مخلوط ارده و خرمای آماده شده در مرحله پیش را بر روی سطح جو دو سر پرک و خرما به خوبی پخش نمایید، اکنون بادام زمینی ها را بشکنید و به طور متراکم بر روی مواد ریخته و به مدت یک ساعت ترکیب آماده شده را درون فریزر بگذارید. پس از یک ساعت شکلت تلخ های خرد شده را با استفاده از روش بن ماری ذوب نموده و بعد شکلات ها را بدون نظم خاصی بر روی انیکرز بریزید و برش بزنید و درون بشقاب نوش جان نمایید.

دستور پخت دسر اسنیکرز در منزل
در این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه دسر اسنیکرز به سه روش متفاوت آشنا می کنیم، امیدواریم مورد توجه تان واقع شود. از اسنیکرز می توانید برای تهیه کیک، چیز کیک، بستنی، تارت کاراملی، پای کیک بهره ببرید. همچنین در صورت تمایل برای آشنایی با طرز تهیه کرامبل توت فرنگی و تیرامیسو پرتقالی و ترافل موز می توانید به لینک ها مراجعه نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان