شناسه : ۲۶۹۹۹۰۶ - شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۲۰
ترفندهای پخت برنج رو یاد بگیر! به کارت میاد!
برای اینکه یک برنج بی عیب و نقص داشته باشید باید یکسری موارد را خوب رعایت کنید. در اینجا چند مورد را که شاید اشکالات شما هم باشد مطرح میکنیم که توجه کردن به آن یک پلوی فوقالعاده به شما میدهد!
به گزارش راهنماتو، برنج برای ما ایرانیها خیلی عزیز است! آنقدر دوستش داریم که هر مدل برنج و هر سبکی که دم بشود را هم نمیپسندیم! باید یک پلو یا چلوی تمام عیار باشد که حرف نداشته باشد!
- 2 ساعت قبل از پخت برنج حتما آن را با مقداری آب و نمک خیس کنید.
- برای آبکش کردن وقتی برنج را داخل آب جوش ریختید حتما کفهایی که روی برنج جمع میشود را بردارید و دور بریزید. با این کار شما یک برنج شفاف خواهید داشت.
- اگر میخواهید برنج شما خوب قد بکشد در حین جوشیدن مقداری یخ داخل آن بریزید.
- برای اینکه برنج شما سفید باشد و دانههای آن بدرخشد از مقدار کمی آب لیموترش تازه استفاده کنید و هنگام جوشیدن آب برنج در آن بریزید.
- برای اینکه عطر خوش برنج ایرانی حسابی آزاد شود موقع جوشیدن برنج دو حبه قند در آن بیندازید!
- برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و اطراف آن را به سمت وسط هدایت کنید و چند سوراخ با کفگیر در برنج ایجاد کنید و چند دانه هل داخل سوراخها بیندازید تا عطر خوبی بگیرد.
- اگر برنج شما ته گرفت یا سوخت چند تکه پیاز برش خورده روی برنج بگذارید تا بوی سوختگی را به خودش بگیرد.