مجله آشپزی مثبت: بهتر است دست از سر سالادهای تکراری که همیشه برای مهمانی هایمان درست می کنیم برداریم و به فکر تنوع بیشتری باشیم. در این مطلب طرز تهیه دو نوع سالاد را به شما آموزش می دهیم که مهمان هایتان انگشت به دهان بمانند.
سالاد دال عدس با سس زیره
مواد لازم برای 4 نفر:
- 1/3 پیمانه جو
- 1/2 پیمانه برنج
- 2 ق س آب لیموی تازه
- 1/3 پیمانه دال عدس
- 2 عدد خیار
- 7-5 عدد لوبیا سبز
- 1 عدد فلفل سبز
مواد لازم برای سس:- 1 ق س مایونز
- 1/4 پیمانه ماست
- 1 ق چ پودر کاری
- 1 ق چ زیره
- 1/4 ق چ پودر فلفل تند
- 2 ق س آب لیموی تازه
- به میزان لازم نمک
طرز تهیه:1. جو، برنج و دال عدس را از 2 ساعت قبل خیس کنید، سپس هر کدام از آنها را جداگانه بپزید. لوبیا سبزها را پاک کرده، بشویید، سپس آنها را هم بپزید. لوبیاها را بخار پز هم می توانید بکنید. بعد از آنکه لوبیاها پخته شد، آنها را به صورت تکه های 2 سانتی خرد کنید.
2. حالا خیارها را بشویید، سپس آنها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. خیارها را می توانید با پوست یا بدون پوست خرد کنید. فلفل سبز را هم بعد از آنکه شستید، خرد کنید.
3. در یک کاسه مناسب همه مواد سالاد و آب لیموی تازه را با هم مخلوط کنید و ظرف را دریخچال بگذارید تا مواد کاملا خنک شوند.
4. برای تهیه سس سالاد، در یک کاسه مناسب همه مواد برای تهیه سس را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سس را بچشید و در صورت تمایل نمک بیشتری به آن بزنید، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید.
5. بعد از آنکه سالاد و سس خنک شدند، سس را روی سالاد بریزید و به آرامی آنها را با هم مخلوط کرده، سرو کنید.
فوتوفنشما میتوانید از لوبیاهای سبزریز استفاده کنید که نیازی به خردکردن آنها نباشد.
سالاد مرغ و انگور با سس آووکادوی کرمیمواد لازم برای 2 نفر:- 2 عدد سینه مرغ پخته و مکعبی خرد شده
- 2 عدد ساقه کرفس
- 1 عدد پیاز کوچک خرد شده
- 1 خوشه انگور یاقوتی
- 1/2 سیب بزرگ
- 1/4 پیمانه پسته خرد شده
- 1/2 ق چ آویشن خشک
- مواد لازم برای تهیه سس
- 1 عدد آووکادو
- 2 ق س سس مایونز
- 1/4 پیمانه ماست چکیده
- 3 ق س آبلیمو
- 1/4 پیمانه روغن زیتون
- 2 /1 ق چ نمک
- 1/4 ق چ فلفل سیاه
طرز تهیه:1. ابتدا کرفسها را بشویید، سپس آنها را بهصورت نگینی خرد کنید. حبههای انگور را از خوشه جدا کرده، آنها را هم خوب بشویید، سپس در یککاسه بریزید. نصف یک سیب بزرگ را پوست گرفته و آن را بهصورت نگینی خرد کنید. آن را هم در یککاسه بریزید.
2. در یککاسه بزرگ مرغ، کرفس، دانههای انگور، سیب، پسته و پیازچه خرد شده را بریزید. آویشن خشک را هم روی مواد بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. سپس کاسه را در یخچال قرار دهید.
3. برای تهیه سس سالاد، ابتدا آووکادو را از وسط نصف کنید. با کمک قاشق گوشت آن را درآورده و داخل مخلوط کن بریزید. حالا سس مایونز، ماست، آبلیمو،روغن زیتون، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا سس نرم و یکدستی حاصل شود.
4. ظرف سالاد را از یخچال درآورید. نیمی از سس را روی مواد بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. بقیه سس را موقع سرو کردن کنار سالاد قرار دهید. این سالاد را با نان تست هم میتوانید سرو کنید.