اهمیت نودل با درک دیجیتالی! (تصویری)

ظاهرا هوش مصنوعی محبوبیت نودل را به این شکل درک و در قالب رندر دیجیتال ارائه داده است...

عصر ایران- در ادامه رندرهای جدید هوش مصنوعی با موضوع نودل و زندگی را مشاهده می کنید! آیا می دانستید در فرهنگ ژاپنی، هرت کشیدن و ملچ‌ملچ کردن نودل نشانه لذت بردن و قدردانی از میزبان است!

نودِل یا گاهی رشته فرنگی یک غذای اصلی است که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود. نودل نواری نازک و بلند مرسوم‌ترین فرم نودل است، اما نودل به شکل‌های بسیاری متنوعی برش می‌خورد که از جمله آن‌ها می‌توان به فرم‌های موجی، لوله‌ای، رشته‌ای و صدفی اشاره کرد.

به‌ طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده می‌شود. البته روشی دیگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهی تابه و سرخ کردن عمیق آن است.

نودل به‌طور معمول با سس یا به همراه سوپ سرو می‌شود و می‌توان به دلخواه انواع مواد غذایی از جمله سوسیس، انواع سبزیجات و… را به آن اضافه کرد. نودل را می‌توان برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرد، اما این امکان وجود دارد که نودل را خشک کرده و برای مدت طولانی‌تری و مصرف در آینده نگهداری نمود.

در انگلیسی آمریکایی، نودل یک واژه فراگیر برای محصولات فرآوری شده خمیر آرد است. در انگلیسی بریتانیایی واژه نودل به‌طور کلی به غذایی از خمیر آرد اشاره دارد که به شکل نواری نازک و بلند است. در هنگام بحث دربارهٔ نودل باید، ترکیبات و خاستگاه جغرافیایی و فرهنگی مدنظر گرفته شود.(ویکیپدیا)

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان