مرکز آمار : کاهش ۲۹ درصدی تولید گوشت قرمز

بر اساس نتایج این آمار گیری، گوشت گاو و گوساله با ١٩٬٦٥٦ تن، ۵۰.۷ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٤٬٧٣١ تن، بز و بزغاله با ٣٬٣٢١ تن، و سایر انواع دام با ۱۰۵۲ تن، به‌ترتیب ٣٨ درصد، ٨٫٦ درصد و ٢٫٧ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌ شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مرکز آمار ایران گزارش داد: در مهرماه امسال 38760 تن انواع گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور تولید و عرضه شده که نسبت به مدت مشابه پارسال 29 درصد کاهش یافته است.
 
 به گزارش تسنیم، نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه مهر سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
 
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر 1402 ، جمعاً 38760 تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
 
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ١٩٬٦٥٦ تن، 50.7 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٤٬٧٣١ تن، بز و بزغاله با  ٣٬٣٢١ تن، و سایر انواع دام با 1052 تن، به‌ترتیب ٣٨ درصد، ٨٫٦ درصد و ٢٫٧ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.
 
مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر 1402، با ماه مشابه سال 1401 نشان‌دهنده کاهش ٢٩ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در مهر 1402 نسبت به ماه مشابه سال 1401 برای گوسفند و بره 40 درصد، برای بز و بزغاله ١٤ درصد، برای گاو و گوساله ٢٢ درصد و برای گاومیش و بچه‌گاومیش ٢٧ درصد کاهش، و برای شتر و بچه‌شتر ٥٤ درصد افزایش داشته است.
 
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر 1402 نسبت به ماه قبل (شهریور) در حدود ٢ درصد کاهش داشته است.
 
مرکز آمار : کاهش 29 درصدی تولید گوشت قرمز
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان