پاستا انواع مختلف و بسیار خوشمزه ای دارد. ما می دانیم که با استفاده از کدو می توان انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ را تهیه کرد که یکی از آن ها پاستای کدو سبز است. این پاستا مانند دیگر پاستا ها است اما برای تهیه از کدو سبز رشته شده استفاده می شود. طرز تهیه این غذای خوشمزه و سالم، یعنی طرز تهیه پاستا کدو سبز در این مطب قرار گرفته شده است.
همانطور که در قسمت بالا گفته ایم پاستا انواع مختلفی از جمله پاستا دودی، پاستا فرانسوی و پاستا بروکلی دارد. با کلیک بر روی این سه لینک قرار گرفته شده در مطلب می توان طرز تهیه این سه پاستای متفاوت را مشاهده و در زمان مناسب تهیه کرد. پاستای کدو سبز بسیار کم کالری بوده و در مدت زمان بسیار کمی که حداقل 20 دقیقه می باشد حاضر می شود. این نوع پاستا را می توان به صورت گیاهی و با استفاده از انواع سبزی های معطر تهیه کرد.
مواد لازم
- سیر 2 حبه
- پیاز 1 عدد
- قارچ 5 عدد
- کدو سبز 4 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- گشنیز خرد شده 1/4 پیمانه
- رب 1 قاشق غذا خوری
- پنیر پارمزان به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- زرد چوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا کدو سبز
ابتدا برای تهیه باید تابه ای را با مقداری روغن بر روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را پوست بگیرید، نگینی خرد کنید و به تابه بی افزایید. زمانی که پیاز سبک و شیشه ای شد زرد چوبه را به آن اضافه کنید. سیر را رنده ریز کرده و به تابه اضافه کنید تا عطر سیر بلند شود.
زمانی که پیاز و سیر را مخلوط کردید، گوشت چرخ کرده را به تابه بی افزایید و تفت دهید تا گوشت چرخ کرده تغییر رنگ بدهد. پس از اینکه گوشت چرخ کرده تغییر رنگ داد و مقداری پخته شد، قارچ ها را به صورت حلقه ای نازک برش دهید و به تابه بی افزایید و هم بزنید.
رب را به تابه اضافه کرده و هم بزنید. گوجه ها را رنده کنید و به تابه اضافه کرده تا آب گوجه خشک شود و سس پاستا غلیظ تر شود. در 1 دقیقه آخر گشنیز را بی افزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و دقت داشته باشید که گشنیز نباید تغییر رنگ بدهد.
کدو سبز ها را به خوبی بشویید و سپس داخل دستگاه رشته کن آن ها را به صورت رشته در بیاورید. اگر این دستگاه در دسترس نیشت می توان با استفاده از چاقو کدو سبز ها را به صورت رشته های بسیار نازک برش داده و سپس داخل تابه ای دیگر مقداری تفت دهید.
پس از اینکه کدو سبز ها مقداری نرم و پخته شدند، کدو های پخته شده را به داخل سس پاستا بی افزایید و هم بزنید. یا می توان کدو سبز ها را در بشقاب ریخت و سپس مقداری از سس پاستا را بر روی کدو سبز ریخت. پس از اینکه در بشقاب ریختید همراه مقداری پنیر رنده شده سرو کنید.