خانه داری یک سری ظرایف دارد که شاید همه به آن توجه نکنند و به همین دلیل کسانی که به این ظریف کاری ها دقت میکنند حق دارند با چنین صفتی نامیده شوند. اگر تا حالا فقط بانو بوده اید فرصت را از دست ندهید، با یاد گرفتن همین چند نکته ساده می توانید قدم اول کدبانو شدن را بردارید.
برای پاک کردن قابلمهای که غذا درون آن ریخته کافی است مقداری سرکه را با آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید این محلول خوب بجوشد. پس از آن سوختگی به راحتی از کف قابلمه پاک میشود.
برای بریدن نان بهتر است از کارد ارهای استفاده کنید و پیش از برش، کارد را برای مدت کوتاهی درون آب جوش قرار دهید.
برای جلوگیری از جوانه زدن سیبزمینیها آنها را در جای تاریک، خشک و دور از رطوبت قرار دهید.
افرادی که پس از خرد کردن پیاز و شستن کارد هنوز نسبت به بوی پیاز روی آن حساسند، برای برطرف کردن این بو کافی است یک هویج را با کمک کارد حلقهحلقه کنند.
برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج بهترین کار پوست کندن یک پیاز و قرار دادن آن داخل قابلمه است. بعد از 10 دقیقه پیاز بوی دود را از برنج میگیرد.
اگر پس از دم کردن غذا یادتان آمد که برنجتان بینمک است پس از آنکه دم کشید، مقداری نمک در آب حل کرده و آن را با روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید.
یکی از بهترین راهها برای خوشبو شدن سبزی پلو استفاده از آویشن و دیگر ادویههای خوش بو پیش از دم کردن برنج است.
برای شکستن پوست سخت نارگیل بهترین کار، قرار دادن نارگیل درون مایکروویو یا فر است.
برای از بین بردن شوری انواع خورشها میتوان یک عدد سیب زمینی پوست کنده را درون خورش انداخته و پس از 8-7 دقیقه جوشیدن، آن را از ظرف خارج کنید.
برای تیز شدن قیچیهای کند، با آنها چند ورق سمباده ببرید تا به مرور لبه قیچی تیز شود.
احساس نمی کنید خانه دارتر از قبل شده اید؟