بعضی وقتها وقتی دنبال وسیله ای در کابینت می گردیم از بهم ریختگی کابیت کلافه می شویم و وسیله مورد نظرمان را هم پیدا نمی کنیم. خوراکی های نیم خورده، ظرف های به درد نخور خالی و . . . از جمله مواردی هستند که در اکثر کابینت ها دیده می شوند و فضای کابینت را اشغال می کنند.
در اینجا چند راه سریع و آسان برای نظم دادن به کابینت های آشپز خانه را به شما یادآوری می کنیم.
- معمولا یکی از کابینت های آشپز خانه را خوراکی ها اشغال می کنند. برای این که این خوراکی ها را مرتب کنید می توانید خوراکی ها را در یک سبد مستطیل شکل قرار دهید و سبد را درون کابینت بگذارید. با این کار هم می توانید از بقیه فضای کابینت استفاده کنید هم به خوراکی ها نظم داده اید.
- برای نگهداری غلات و خشکبار از کیسه های مخصوص که درشان خوب بسته و راحت باز می شود، استفاده کنید. قوطی های کنسرو و مواد غذایی قدیمی تر را در قسمت های جلویی بچینید تا زودتر مصرف شوند.
- خوراکی هایی که احتمال ریختن شان وجود دارد را به شکل عمودی در ظرفی مناسب قرار دهید.
- هر کابینت را به یک وسیله اختصاص دهید تا موقعی که به وسیله ای احتیاج دارید راحت پیدا کنید. کابیت ظروف و خوراکی ها و حبوبات از هم جدا باشد.
- ظرف های پلاستیکی که مخصوص ماست یا نوشابه است را نگه ندارید، یا نهایتا از هر کدام یکی نگه دارید. این ظرف ها فقط کابینت شما را اشغال می کنند.
- حبوبات، روغن، ادویه، . . . را در کابینت نزدیک گاز قرار دهید تا موقع پخت غذا راحت باشید.
- وسایلی که بیشتر استفاده می کنید را در طبقات پائین تر قرار دهید .
- وسایلی که استفاده نمی کنید را ترجیحا در انباری بگذارید تا کابیت جای بیشتری برای وسایل مورد نیازتان داشته باشد.
امیدوارم با رعایت این نکات بتوانید به کابینت های خود سرو سامان بدهید. شما هم اگر راهکاری دارید به ما بگویید.