ماهان شبکه ایرانیان

نمایش نسخه مرمت شده فیلم وقت بلوغ سهراب شهیدثالث در جشنواره برلین

نسخه مرمت شده فیلم سینمایی «وقت بلوغ» ساخته سهراب شهیدثالت در سال ۱۹۷۵ در بخش کلاسیک جشنواره برلین به نمایش گذاشته می‌شود.

نسخه مرمت شده فیلم سینمایی «وقت بلوغ» ساخته سهراب شهیدثالت در سال 1975 در بخش کلاسیک جشنواره برلین به نمایش گذاشته می‌شود.

به گزارش ایسنا، هفتاد و چهارمین جشنواره فیلم برلین فهرست فیلم‌های بخش کلاسیک خود را اعلام کرد که به نمایش آثار مرمت شده سینمای جهان اختصاص داد.

فیلم «وقت بلوغ» ساخته سهراب شهیدثالت محصول 1975 کشور آلمان یکی از فیلم‌هایی است که نسخه مرمت شده دیجیتالی آن در بخش کلاسیک برلیناله 2024 به نمایش گذاشته خواهد شد.

سال گذشته نیز فیلم «همه چیز رو به راه است» ساخته سهراب شهید ثالث، سینماگر تاثیرگذار ایرانی در بخش ویژه فروم جشنواره برلین به نمایش گذاشته شد.

«پس از ساعت اداری» ساخته استیون اسپیلبرگ، «روز اقاقیا» به کارگردانی جان شلزینجر، سریع‌تر، «سریع‌تر» به کارگردانی کارلوس سائورا، «گودزیلا» ساخته ایشیرو هوندا و «ایثار» ساخته آندری تارکوفسکی از جمله دیگر فیلم‌های بخش کلاسیک برلین هستند که تاکنون اعلام شده‌اند.

هفتاد و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم برلین از تاریخ 5 تا 25 فوریه 2024 (26 بهمن تا 6 اسفند) در آلمان برگزار می‌شود و لوپیتا نیونگو بازیگر و فیلمساز کنیایی-مکزیکی برنده اسکار، ریاست هیات داوران بین المللی جشنواره فیلم برلین را بر عهده خواهد داشت و مارتین اسکورسیزی نیز با دریافت جایزه خرس طلایی افتخاری مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان