ماهان شبکه ایرانیان

بوشهری‌ها از مصرف نمک دریا پرهیز کنند

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بدلیل وجود فلزات سنگین و سمی از جمله سرب و ناخالصی‌های شن و ماسه در نمک دریایی بوشهری‌ها از مصرف آن در برنامه غذایی خود پرهیز کنند.

" قاسم برجویی فرد " روز دوشنبه اظهار کرد: باتوجه به ارتباط مستقیم افزایش مصرف نمک، ابتلا و تشدید بیماری فشار خون در افراد و نگرانی بابت وارد شدن نمک‌های تصفیه نشده به سفره خانواده‌ها آگاهی بخشی در این زمینه ضروری است.

به گزارش ایرنا، وی افزود: خانواده‌ها در انتخاب نوع نمک و مقدار آن دقت کنند و سلامت شان را به تبلیغات ناسالم و مطالب غیر علمی گره نزنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآور شد: مقدار توصیه شده مصرف نمک برای یک شاخص بالغ روزانه پنج گرم یا یک قاشق چای خوری است.


برجویی فرد ادامه داد: این میزان شامل مقدار نمکی که از طریق غذا و نوشیدنی‌های مختلف در طول روز وارد بدن می‌شود نیز هست.

وی تصریح کرد: ضروری است نمک خام سفره حذف و مقدار نمک پخت و پز در راستای سلامت بیشتر خانواده کمتر شود.

این مقام بهداشتی گفت: باتوجه به نقش پررنگ مصرف لبنیات در سلامت افراد و الگوی مصرف نمک در خاتواده‌ها امسال " پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم " 2 محور نمک و لبنیات از طرف دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دستور کار و اجرا قرار دارد.

برجویی فرد افزود: این برنامه با شعار " انتخاب همه، نمک کم، اما تصفیه شده ید دار" و " از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" بهمن ماه در حال اجرا است.

وی تصریح کرد: مردم از همه زیر مجموعه گروه لبنیات شامل شیر و ماست کم چرب و دوغ کم نمک جهت تنوع و مطلوبیت بیشتر در رژیم غذایی خود استفاده کنند.

برجویی فرد اظهار داشت: با تغییرات مثبت در سبک زندگی و سالم‌تر کردن الگوی غذایی می‌توان از بروز بسیاری از بیماری‌های غیر واگیر از جمله فشار خون، دیابت، اختلال چربی خون، چاقی و بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان