ماهان شبکه ایرانیان

پخت پلو با تن ماهی با یک روش جدید و جذاب

پلو با تن ماهی یکی از انواع پلو‌های مخلوط است که برای تهیه آن از ترکیب برنج و شوید با تن ماهی، پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای و سیر استفاده می‌شود که بسیار خوشمزه است؛ روش‌های مختلفی برای پخت پلو با تن ماهی وجود دارد، اما به شما قول می‌دهم روش ما منحصر به فرد است.

پلو با تن ماهی یک نوع پلوی مخلوط بسیار خوشمزه است که از ترکیب تن ماهی و پیاز داغ با برنج و شوید و زعفران تهیه می‌شود و طعم فوق العاده‌ای دارد.

پلو‌های مخلوط در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، سبزی پلو، شیرین پلو، مرصع پلو و... از انواع پلو‌های مخلوطی هستند که در مهمانی‌ها طرفداران خاص خود را دارند. پلو با تن ماهی یکی از انواع پلو‌های مخلوط است که برای تهیه آن از ترکیب برنج و شوید با تن ماهی، پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای و سیر استفاده می‌شود که بسیار خوشمزه است. روش‌های مختلفی برای پخت پلو با تن ماهی وجود دارد، اما به شما قول می‌دهم روش ما منحصر به فرد است. این غذا طرز تهیه بسیار آسانی دارد و می‌توانید با صرف زمان کم و مواد اولیه در دسترس این غذای خوشمزه و شکیل را برای اعضای خانواده تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. اگر دوست دارید همراه با ما این غذای خوشمزه را تهیه کنید، در ادامه مطلب با ما باشید.

مواد لازم

تن ماهی: 1 قوطی

برنج: 3 پیمانه

سیب زمینی: 2 عدد

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

فلفل دلمه‌ای: نصف 1 عدد

شوید خشک: 1 پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه کاری: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

پلو با تن ماهی

 برای درست کردن این پلو تن خوشمزه و متفاوت ابتدا برنج را با مقداری نمک خیس کنید و به مدت چند ساعت کنار بگذارید. حالا پیاز را پوست و سپس خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل ماهی تابه بریزید و بگذارید پیاز کمی نرم و سبک شود. بعد زردچوبه را اضافه کنید و وقتی پیاز طلایی شد، فلفل دلمه‌ای خرد شده را داخل پیاز بریزید و کمی تفت بدهید. چند دقیقه بعد روغن تن ماهی را که از قبل جوشانده‌اید، بگیرید و همراه با سیر رنده شده به پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و خوب هم بزنید و کمی فلفل سیاه، ادویه کاری و نمک بریزید و یک دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. در مرحله بعد برنج را آبکش کنید.

سیب زمینی را برش بزنید و همراه با مقداری روغن کف یک قابلمه نچسب بچینید. برنج آبکش شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، به نیمی از آن شوید خشک بزنید و نیمی دیگر را با زعفران دم کرده مخلوط کنید. برنج زعفرانی را کف قابلمه و روی لایه سیب زمینی بریزید و خوب با قاشق فشار بدهید تا فشرده شود. حالا مواد تن ماهی را که از قبل آماده کرده‌اید، روی سطح برنج زعفرانی پخش کنید و بعد ترکیب برنج و شوید را روی تن ماهی بریزید. روی درب قابلمه دمکنی بگذارید و برنج را به مدت 45 دقیقه دم کنید، سپس آن را داخل ظرف سرو برگردانید و سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم

1 ـ یکی از نکات بسیار مهم در مورد مصرف تن ماهی جوشاندن آن است. قوطی کنسرو را به مدت 20 دقیقه در ظرف حاوی آب جوش قرار دهید، طوری که آب کاملاً قوطی را احاطه کند. جوشاندن تن ماهی پیش از مصرف موضوعی است که متخصصان علم تغذیه و پزشکان به آن تأکید دارند. زیرا ممکن است به دلیل یک سهل‌انگاری در هنگام تولید، شرایط نامناسب نگه‌داری و یا رد شدن تاریخ مصرف قوطی تن ماهی به نوعی باکتری خطرناک آلوده باشد. این باکتری عامل ایجاد نوعی مسمومیت کشنده به نام بوتولیسم است. جوشاندن تن ماهی تنها راهی است که می‌تواند این باکتری‌های مضر را از بین ببرد. پس این مرحله را جدی بگیرید. اگر در انجام این کار سهل‌انگاری کنید، می‌تواند منجر به فاجعه‌ای غیرقابل جبران شود. بله دقیقا درست متوجه شدید. نجوشاندن تن ماهی پیش از مصرف می‌تواند تبعات غیرقابل باوری را برای شما به همراه داشته باشد؛ بنابراین با تصور این‌که مشکلی پیش نخواهد آمد، به دلیل تنبلی یا گرسنگی زیاد جوشاندن قوطی کنسرو را فراموش نکنید.

2 ـ برای تهیه این غذا بهتر است از شوید خشک استفاده کنید. شوید تازه بعد از خرد شدن آب می‌اندازد و باعث می‌شود پلوی مخلوط کم شل شود؛ همچنین رنگ سبز شوید تازه در برنج پخش می‌شود. بهتر است شوید خشک را قبل از اضافه کردن به غذا آسیاب کنید تا به صورت کامل پودر شود. این کار موجب می‌شود که چوب‌های خشک ساقه شوید خشک شده داخل غذا مشخص نباشد و هنگام خوردن آن زیر دندان احساس نشود.

3 ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و مجبور می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای 1 قاشق چای‌خوری زعفران 2 قاشق سوپ‌خوری آب جوش و 2 تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

منبع:فرارو

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان