دسر سوهان یک دسر ویژه و خوشمزه است که شما می توانید به عنوان یک آیتم جذاب برای پذیرایی در مهمانی های خود داشته باشید. در این بخش با طرز تهیه دسر سوهان خوشمزه و خانگی آشنا می شوید.
برای داشتن یک دسر ویژه و خوشمزه می توانید در این بخش همراه ما باشید. طرز تهیه دسر لیمویی و دسر بانوفی با طعم های فوق العاده را می توانید در این بخش تجربه کنید.
مواد اولیه:
- آرد سفید قنادی: 300 گرم
- شکر: 300 گرم
- آرد جوانه گندم: 15 گرم
- زعفران دم کرده: 2 قاشق سوپ خوری
- کره: 300 گرم
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- گلاب: نصف پیمانه
- پودر پسته: به میزان لازم
- آب: 4 پیمانه
طرز تهیه دسر سوهان:
کره را در دمای محیط قرار دهید و بعد از اینکه به دمای مناسب رسید، درون یک کاسه گودی بریزید. 250 گرم شکر را هم اضافه کرده و کمی یکدست کنید. با استفاده از همزن دستی مواد را به خوبی ترکیب کرده تا مواد شما کشدار شود.
بقیه شکر را باید در کاسه ای دیگر ریخته و تخم مرغ ها را به آن اضافه نمایید. باید به این مواد زرده تخم مرغ را اضافه کنید. مواد را با استفاده از همزن مجدد هم زده تا مواد شما کشدار و یکدست شود.
آرد جوانه گندم و آرد سفید را الک کرده و با یکدیگر ترکیب نمایید. آب را باید کم کم و در چند مرحله به آرد اضافه کرده و به آرامی ترکیب کرده تا گلوله های آرد باز شود. باقیمانده آب را باید در چند مرحله اضافه کرده تا مواد یکدست شود.
قابلمه ای را باید روی حرارت بگذارید و مواد ترکیب شده را درون آن بریزید. مدام مواد را هم زده تا ته نگیرد. بعد از اینکه مواد به غلظت فرنی رسید باید به آن گلاب را اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه دسر سوهان گلاب را به همراه کمی زعفران دم کرده به مواد فرنی اضافه کرده و پنج دقیقه زمان دهید تا مواد زعفران باز شود. مخلوطی از شکر، کره را به قابلمه اضافه کرده و با لیسک هم زده تا از جداره قابلمه جدا شود.
بعد از اینکه مواد شما یکدست شد، دسر سوهان را باید در ظرف های مورد نظر خود سرو نمایید. روی این دسر را با استفاده از پودر پسته و مواد دلخواه خود تزیین نمایید. این دسر ویژه طعم و مزه ای عالی داشته و شما علاقه مندان یک تجربه عالی با این دسر را خواهید داشت.
روی این دسر را می توانید با مغز بادام نیز به شکل گل تزیین نمایید. این دسر ویژه مقوی بوده و برای افرادی که می خواهند یک دسر مقوی برای کودکان و برای وعده های عصرانه داشته باشند یک گزینه مناسب است.
این دسر را باید مقداری روی حرارت هم بزنید تا کمی رنگ آن عوض شود. استفاده از میزان زعفران نیز در این دسر دلخواهی است و می توانید میزان آن را بیشتر کنید. این دسر فوق العادخ خوشمزه بوده و به دلیل اینکه از آرد جوانه گندم در آن استفاده می شود دارای طعم فوق العاده ای می باشد.