میگو یکی از محبوب و پرطرفدار ترین غذاهایی دریایی می باشد که میگو را می توان با دستور تهیه هایی متفاوت و مواد لازمی متفاوت تهیه کرد. میگو عسلی یک نوع روش تهیه میگو با طعمی عسلی و دلنشین می باشد که طرز تهیه این نوع میگو بسیار ساده می باشد. ترکیب عسل و میگو می تواند غذایی سرشار از ویتامین و کلسیم های مورد نیاز برای بدن باشد. طرز تهیه میگو عسلی در این مطلب قرار گرفته.
همانطور که می دانید اکثر غذاهای دریایی از جمله کته میگو، ماهی مراکشی و یا حتی بریان ماهی جزء چندین غذای محبوب و بسیار مقوی بوده اند که با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته شده می توان طرز تهیه این سه غذای دریایی لذیذ را مشاهده کنید. میگو دارای طعمی خاص و دلنشین می باشد که با استفاده از مواد های دیگر مانند سیر، آبلیمو و ادویه ها می توان میگو را طعم دار کرده و مقداری طعم خاص میگو را تغییر داد.
مواد لازم
- سیر 3 حبه
- میگو 500 گرم
- سس سویا 2 قاشق غذاخوری
- عسل 4 قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه نصف قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل 1 قاشق مربا خوری
- فلفل قرمز به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- روغن یا کره به مقدار لازم
- سبزیجات دلخواه مانند کرفس و بروکلی به مقدار لازم
طرز تهیه میگو عسلی خوش طعم و دلنشین
ابتدا برای تهیه میگو عسلی باید در کاسه ای گود، عسل و سس سویا را مخلوط کنید. حالا باید سیر را پوست و له کنید و به همراه ادویه ها به کاسه حاوی مخلوط سس سویا و عسل بی فزایید. با قاشق مواد را به خوبی هم بزنید تا یک دست شوند.
نصف سس به دست آمده را درون ظرفی بریزید و میگو ها را در نصف سس بریزید تا میگو طعم دار شود. برای طعم دار شدن مدتی حدود 30 دقیقه لازم است. ماهی تابه ای مناسب را با مقداری روغن و یا کره بر روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
میگو ها را به مدت 4 دقیقه درون تابه قرار دهید تا سرخ شود و در حین سرخ شدن روی میگو را برگردانید تا هر دو طرف سرخ شوند. زمانی که میگو ها سرخ شدند آن ها را از تابه خارج کنید و سبزیجات مورد علاقه خود را در همان تابه تفت دهید. میگو را در تابه بریزید.
پس از ریختن میگو در تابه نصف سس باقی مانده را هم به تابه اضافه کرده و درب را بگذارید تا سس به غلظت مورد نظر برسد. در آخر میگو عسلی خود را درون ظرف مورد نظر بریزید و به همراه تزئین پیازچه، میگو عسلی خوشمزه و لذیذ را سرو نمایید. نوش جان.