ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: دلمه فلفل دلمه ای با لازانیا [تماشا کنید]

در این شماره از خوشمزه روز، یک دلمه هیجان انگیز و خوش طعم را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در موقعیت های مختلف و برای وعده های گوناگون آن را تهیه کرده و از طعم و عطر عالی آن لذت ببرید.

خوشمزه روز: دلمه فلفل دلمه ای با لازانیا [تماشا کنید]

در این شماره از خوشمزه روز، یک دلمه هیجان انگیز و خوش طعم را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در موقعیت های مختلف و برای وعده های گوناگون آن را تهیه کرده و از طعم و عطر عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم (6 تا 8 عدد)

  • 6 – 8 عدد فلفل دلمه ای در رنگ های مختلف
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 4 حبه سیر خرد شده
  • 230 گرم گوشت چرخ کرده
  • 230 گرم سوسیس ایتالیایی
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 800 گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • 800 گرم سس گوجه فرنگی
  • 425 گرم پنیر ریکوتا
  • یک پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • نصف پیمانه ریحان تازه خرد شده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 8 تا 10 عدد ورقه لازانیا
  • 2 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. سر فلفل ها را جدا کرده و هسته های داخلی آن ها را خارج کنید.
  3. آن ها را درون ظرف پیرکس مستطیلی گذاشته و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا نرم شوند.
  4. 2 قاشق غذاخوری روغن را درون یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و آن ها را تفت دهید تا کاملا نرم شوند.
  5. گوشت چرخ کرده، سوسیس، نمک و فلفل سیاه را بیفزائید. آن را تا زمانی که رنگشان عوض شود، تفت دهید.
  6. سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده را بیفزائید و اجازه دهید تا با حرارت کم به مدت 5 تا 10 دقیقه نیم جوش شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
  7. در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، پارمسان، ریحان و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید.
  8. فلفل های دلمه ای را از فر خارج کنید. آب آن را گرفته و کنار بگذارید.
  9. ورقه های لازانیا را به تکه های کوچک برش دهید.
  10. دو قاشق غذاخوری سس، 1 ورقه لازانیا، 2 قاشق غذاخوری مخلوط ریکوتا و یک ورقه لازانیا روی هم درون فلفل بچینید تا پر شود. در آخر روی همه آن ها پنیر موزارلا بریزید.
  11. آن ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شده و لازانیا پخته شود.
  12. از فر که خارج کردید، آن ها را 10 دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و سپس سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان