خانم‌ها برای جلوگیری از این سرطان پیاز بخورند!

مطالعات جدید درباره ترکیبات پیاز نشان داده که می‌تواند مانع از تکثیر سلول‌های سرطانی شود و محققان توصیه کرده‌اند این ترکیبات بویژه برای زن‌ها مفید است، زیرا از بروز سرطان تخمدان در آن‌ها جلوگیری می‌کند.

پیاز علاوه‌بر اینکه کالری پایینی دارد، مملوّ از ویتامین‌ها، موادمعدنی و آنتی‌اکسیدان‌هاست. پیش از این محققان دریافته بودند که این گیاه تند خواص سلامتی بسیاری دارد و حالا معلوم شده می‌تواند جلوی گسترش سلول‌های سرطانی در تخمدان را نیز بگیرد.

به گزارش ایسنا، پژوهش‌گران دانشگاه «کوماموتو» ژاپن به‌تازگی موفق به کشف ترکیباتی در پیاز شده‌اند که مانع از تکثیر و پیشرفت سلول‌های سرطان تخمدان می‌شود.

سرطان تخمدان اپیتلیال از شایع‌ترین انواع سرطان تخمدان به شمار می‌رود و 40 درصد از مبتلایان به آن فقط تا 5 سال امید به زندگی دارند. از این رو درمان‌های موثر برای این بیماری باید در دستور کار قرار گیرد تا بتوان امید به زندگی را در این بیماران افزایش داد. همچنین در 80 درصد مبتلایان، بعد از اولین دوره شیمی درمانی، بیماری عود می‌کند.

دانشمندان به تازگی ترکیبی را موسوم به «پیاز A» یا ONA در پیاز کشف کرده‌اند که مانع از تکثیر و پیشرفت سلول‌های سرطانی تخمدان می‌شود. بررسی‌ها نشان داد که بعد از تزریق ترکیب ONA به مبتلایان سرطان تخمدان اپیتلیال، رشد سلول‌های سرطانی کاهش یافت. در واقع، این ترکیبات موجود در پیاز فعالیت تومور‌های سلول‌های سرطانی را متوقف می‌کنند.

محققان دریافتند که از این ترکیبات می‌توان در تولید دارو‌هایی با خاصیت ضد توانایی تکثیر تومور‌های سرطانی استفاده کرد. آن‌ها این ترکیب موثر را در قالب داروی خوراکی به موش‌ها دادند. نتایج به دست آمده حاکی از آن بود که بعد از دوره درمانی، علاوه بر اینکه طول عمر موش‌های مبتلا افزایش پیدا کرد، پیشرفت تومور‌های سرطانی نیز تا حد قابل ملاحظه‌ای کاهش یافت.

این درمان آزمایشی روی حیوانات عوارض جانبی نیز به دنبال نداشته و محققان امیدوارند که با آزمایش‌ها و بررسی‌های بیشتر بتوانند در آینده‌ای نزدیک این روش موثر درمانی را روی بیماران انسانی مبتلا به سرطان تخمدان مورد استفاده قرار دهند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان