طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر خوش طعم و خانگی

اگر می خواید ترشی متفاوت و در عین حال خوش طعم برای انواع غذاهای مختلف تهیه کنید، ترشی فلفل دلمه ای شکم پر می تواند گزینه ای عالی باشد. این ترشی را می توان با انواع غذاها و از جمله خوراک ها سرو کرد.

طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر خوش طعم و خانگی

یکی از متفاوت و پرطرفدار ترین چاشنی ها در بین مردم ترشی فلفل دلمه ای شکم پر می باشد. از این ترشی خوش طعم و متفاوت می توان برای انواع غذاهای دلخواه مانند برنج و خورشت استفاده کرد. برای تهیه نیاز به مدت زمان زیادی و همچنین مواد اولیه ندارید. طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر، چاشنی خوشمزه و متفاوت با روشی ساده در این مطلب قرار دارد.

خوراک سبزیجات تنوری، کوفته قلقلی سرخ شده و شامی ترش سه نوع از غذاهای لذیذی هستند که شما می توانید ترشی فلفل دلمه ای شکم پر را با این ها سرو کنید. برای تهیه این سه غذای خوش طعم کافی است تا بر روی لینک های قرار گرفته شده کلیک کنید تا به همراه ترشی فلفل دلمه ای بتوان یکی از این غذاهای خوشمزه را سرو کرد. ترشی فلفل دلمه ای شکم پر را برای ماندگاری بیشتر باید در یخچال قرار دهید.

ترشی فلفل دلمه ای شکم پر

مواد لازم

  • هویج 2 عدد
  • گل کلم 1 عدد
  • فلفل دلمه ای کوچک 15 عدد
  • کلم قرمز دلخواه 1 عدد
  • فلفل سبز 4 عدد
  • فلفل به مقدار لازم
  • گلپر به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • فلفل قرمز ه مقدار لازم
  • ترخون، پیازچه، جعفری و مرزه به مقدار لازم

ترشی فلفل دلمه ای شکم پر، چاشنی خوش طعم

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر، چاشنی متفاوت

ابتدا برای تهیه این ترشی باید تمام مواد های اولیه را خرد و یا ریز کنید. سپس باید به سراغ فلفل دلمه ای ها بروید. برای این منظور فلفل دلمه ای های کوچک خود را بشویید و درون فلفل دلمه ای ها را خالی نمایید. سپس مواد خرد شده را با سرکه و تمامی ادویه ها مخلوط نمایید.

سرکه، ادویه ها و مواد خرد شده را به خوبی با هم، هم بزنید تا یک دست شوند. سپس این را درون فلفل دلمه ای های خالی شده بریزید به طوری که درون فلفل دلمه ای مقداری حدود 2/3 باشد تا پر نشود و این مقدار مواد به دست آمده برای کلیه فلفل دلمه ای ها کافی باشد.

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر متفاوت

فلفل دلمه ای ها را برای نگهداری در ظرفی مناسب بگذارید. سرکه و مقداری نمک را با هم مخلوط کنید و با احتیاط درون ظرف حاوی فلفل دلمه ای بریزید به طوری که روی پل فلفل دلمه ای گرفته شود. در ادامه ترشی را درون جای خنک و به دور از نور خورشید قرار دهید و پس از یک هفته سرو کنید. نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان